Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 22 de gener del 2010

Vídeos Assemblea 20.01.10

Avui he tornat a entrar al bloc que vaig descobrir ahir i he vist que han posat vídeos de l'assemblea i he tornat a llegir els motius perquè no volen un cementiri a Ascó o Catalunya; per tant ho posaré aquí al bloquet per tal d'informar a la gent.

______________________________________________________

Davant aquest fet LA COORDINADORA ANTICEMENTIRI NUCLEAR DE CATALUNYA (CANC) ADVERTEIX A L'AMAC QUE NO POT PRESENTAR CAP MUNICIPI CANDIDAT A CATALUNYA, pels següents motius:

1. Perquè el 79% de la població que viu en municipis que formen part de l'AMAC a Catalunya, els seus ajuntaments han aprovat mocions de rebuig al cementiri de residus radioactius als seus plenaris. Aquests municipis són: Vandellòs-Hospitalet de l'Infant, Flix, Mora d'Ebre, L'Ametlla de Mar, Montroig del Camp, Corbera d'Ebre, La Fatarella, el Molar, i Tivissa.

2. Perquè els Consells Comarcals de la Ribera d'Ebre, del Baix Camp, del Baix Ebre, de la Terra Alta i del Priorat, comarques on estan ubicats els municipis pertanyents a l'AMAC, han aprovat mocions de rebuig en contra de l'ATC.

3. Perquè altres 2 Consells Comarcals, el del Montsià i el de l’Alt Camp, també han aprovat mocions en contra de l'ATC. Conjuntament, els Consells Comarcals que han aprovat mocions contra l’ATC representen el 70% dels Consells Comarcals de la demarcació de Tarragona.

4. Perquè 61 municipis de la demarcació de Tarragona, han aprovat mocions de rebuig al cementiri de residus radioactius, més municipis com més prop de les zones nuclears (veure mapa). Aquests municipis acullen el 67% de tota la població de la demarcació de Tarragona.

5. Perquè el Parlament de Catalunya va aprovar una resolució de rebuig a l'ATC (resolució 150/VIII, BOP núm. 229 de 17-03-2008. Tram. 250-00289/08) instant al govern de la Generalitat de Catalunya a fer el que calgui per evitar la seva ubicació a Catalunya.

6. Perquè les comarques de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona, i per extensió Catalunya, ja ha contribuït amb escreix amb la seva quota de nuclearització respecte a la resta de l'Estat, per ser la CCAA amb més reactors nuclears, i les comarques de les Terres de l'Ebre el territori amb més instal·lacions energètiques de Catalunya i de l'Estat Espanyol.

7. Perquè el risc, el perill i la hipoteca a llarg termini que suposa el dipòsit de milers de tones de residus de molt alta radioactivitat que tenen una activitat de milers d'anys, que pot afectar fins i tot a la salut dels ciutadans, NO ABARCA NOMÉS ELS LÍMITS TERRITORIALS DEL MUNICIPI QUE L'ALBERGUI, SINÓ QUE AFECTARÀ A UNA ÀMPLIA ZONA DEL TERRITORI AL SEU VOLTANT.

8. PERQUÈ LA DECISIÓ D'UBICAR EL CEMENTIRI NUCLEAR DE TOTS ELS RESIDUS D’ALTA RADIOACTIVITAT DE TOTES LES CENTRALS NUCLEARS DE L'ESTAT ESPANYOL NO POT RECAURE ÚNICAMENT EN MANS DE LA MAJORIA SIMPLE DEL CONSISTORI D'UN SOL AJUNTAMENT, A CANVI DE COMPRAR LES VOLUNTATS DELS SEUS GOVERNANTS.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats