Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 8 de maig del 2012

05.05.12 - Senderisme per "Beceite" Ruta del Parrissal

 Dissabte el grup de SendersFlix vam fer una altra ruta impressionant!! aquest cop va ser a Beseit!!!!!!! 

No hi havia estat mai i la veritat és què em va encantar! és un lloc ideal per anar a passar el dia amb la família, a caminar i gaudir del paisatge!!!!!!! 


Aquest cop vam sortir 17 persones!!!!!!!!! és la sortida que hem anat més gent, un rècord!!!!!!!!  

Senderistes (17 ):
  • Eulogio
  • Ivan Navarro
  • David Navarro
foto de grup - cedida per Eulogio -
  • Pep
  • Enric
  • Jaume Blanch
  • Eva & Noa
  • Jaume M.
  • Rosa
  • Raquel
  • Caco
  • Tere
  • Fina Masip
  • Jose
  • Enric Blas 
  • Dolors
  • Antonio



comença la ruta

A les 7 del matí ja estàvem als cotxes direcció a Beseit!!!!!! A les 8.30 començàvem a caminar.



El lloc que dir, una passada, tota l'estona pel costat del riu i no pares de fer fotikis perquè és maquíssim!! això si, vam trobar molta gent ja què és molt coneguda aq ruta.



Un cop vam arribar als estrets, en teoria allí s'acabava la ruta però teníem l'opció de fer la vida ferrada!! molts es van animar a fer-la ja què és divertit de fer i son unes sensacions diferents.


Així que vam fer aquest tram i es van liar a caminar molt més!! amb la història que la ruta és va allargar moltíssim i finalment van fer 17 km!!!!!!!! 


Van arribar tardíssim i rebentats!!!!!! això si, molt contents perquè l'esforç va valdre la pena!!!!!!!!! 










Com anècdota explicar que molts d'ells, es van deixar l'entrepà al cotxe i com què la ruta es va fer llarga fins que no van arribar, no van poder dinar!!!!! 


A les 17.20 de la tarda van dinar! jejejeej  (segur que el pròxim dia ningú es deixa l'entrepà al cotxe) 
Jo no vaig poder fer-la ja què anava amb la Noa i com és lògic no podia!!!!!!! Dolor i Antonio, van decidir vindre amb mi per tal de no deixar-me sola; així que la tornada la vam fer pel mateix lloc. 


La veritat és què vaig estar molt agust amb ells i ens ho vam prendre de tranquis, parant per fer fotikis i gaudint del paisatge tant maco que hi havia. El que no sabíem era l'estona que estaríem esperant i patint  perquè no sabíem res dels companys senderistes.


Però bé, no fa faltar dir més cosetes, l'important és què tot va sortir bé i tots c0ntents cap a casa!!!!!!! 

foto de grup - cedida per dolors - 





parada per esmorzar 

En resum!! fen la ruta sense fer la via ferrada definíriem:


Dificultat: fàcil (trams de moltes roques)
Durada: 4 hores i 20 min
Distància: 10 km

La resta van pujar pel Pas de Romeret; En arribar a l'altre costat dels Estrets, van seguir pel Coll de la Ferrera i fins el Mas del Serrano on la sendera desapareixia i van tindre de baixar pel dret fins a les Gùbies.


Ruta normal + via ferrada

Dificultat: Difícil (a partir del Romeret)
Durada: 8h45
Distància: 17 km








Fotos de la sortida: 




4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina cronica mes bonica Eva!!!!! el que donen de si aquestes sortides abans de marxar els sms ,al mur, els preparatius ,la ruta, les fotos ,els comentaris de les fotos els blogs !!!! una pasada !!!!!dolors

Anònim ha dit...

hole EVA soc TERE,magradat la teua cronica,ya embai disculpa pero ,si ens bamperdre els G.P.S.,se ban perdre que ifarem la cuestio es que cansats y rebentats SI ,pero mol contens al torna a senti el seroll de l'aigue y torna a dibisa aquells rocs tan bonics y despres a baltres cuatre encare mes,si bampati moltisim per que yo bai truca tres cops a ,DOLORS y no habie coberture y valtres abaix tampoc entenieu,BUENO LO QUET DIE CANSADISIMS PERO,CUAN Y TORNEM PER QUE TENS UNE FITA PENDEN PER QUE OSBAU PERDRE MOLS RACONETS PREXIOSOS Y TAMBE ELS AU DE PRESENCIA,UN BESITET GUAPISIME Y FINS LA PROPERA RUTA

enric ha dit...

Molt bona crònica EVa!! una ruta preciosa, tan la curta com la llarga. Sol puntualitzar una coseta al comentari de Tere i és que no ens vam perdre,en cap moment. Sabiem on estàvem sempre, i seguiem un track al GPS. El que passa és que la ruta alternativa va resultar llarguissima!!!! Canssats, però contents!!

eva_yam ha dit...

gràciessssssssssss a tots 3 pels comentaris!! jejeejeje

jejejeje ja ho sabem que no us vau perdre, simplement tenieu ganes de caminar!!

Apart entre GPS que porteu més els dos guies oficials que tenim, no ens podem perdre!!!!!!!!!! simplement es va allargar el tema!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats