Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 24 de maig del 2012

Capsetes de Morcete!!!!! 22.05.12


A mi m'agrada més dir "madalenes blanques" perquè així li he dit des de ben petita però el nom correcte son capsetes i és una gran tradició a la ribera d'ebre!!!!!!!

Sembla mentida com passa el temps!!!! al 2 de novembre vaig posar un article amb les primeres capsetes que va fer Morcete i ara al mes de maig puc dir que ha canviat molt la història!!!!!!!





Ara s'ha tornat tot un expert morcete i li encanta el món de la pastisseria !! el més curiós és què no té mai perea de posar-se a fer cosetes!!!!!!!

Dimarts em vaig trobar que havia fet capsetes i la veritat és què feien molt bona pinta i després de provar-les puc dir que estaven boníssimes!!!!!!





Naturalment no podem comparar les que estant fetes a casa amb les d'una pastisseria ja què els forns que tenen son molt diferents als qeu podem tindre nosaltres.

Però tot i així, queden molt bé i el gust boníssim!







Ben aviat ja acabarà les pràtiques de pastisseria que està fent i després espero i desitjo que s'obri un nou món laboral per ell.

Estic molt contenta per morcete!! qui ho havia de dir.......... abans ni es mirava la cuina i avui en dia no es mou d'ella!! jejejeje

Apart, no puc parlar més que positivament d'ell ja què se li dona molt bé!!!!!! té tots els ingredients que es necessita per treballar amb aquest món tant doç, paciència i gust!!!!!!!!!!!





1 comentari:

Anònim ha dit...

xica si morcete tot o fa aixi pots tirar coets

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats