Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 17 de maig del 2012

Incendi Rasquera!! ja porta 3.000 hectàrees!! :( :( :(

Sembla mentida lo que pot fer un incendi!!!!!!!!! quina impotència no poder fer res!! simplement esperar i confiar amb els treballs dels bombers els quals posen la seva vida en perill per ajudar a la natura a viure!!!!


que trist!!!!!!!! i encara seria més trist que aq incendi fos intencionat! 


Dos dies i ja porta 3.000 hectàrees!!!!!!!!!!! 


Espero i desitjo que plogui i així pugui ajudar a l'extinció del foc!!!


http://www.324.cat/noticia/1736063/riberadebre/Lincendi-de-Rasquera-crema-prop-de-3000-hectarees-i-continua-sense-control

L'incendi de Rasquera crema prop de 3.000 hectàrees i continua sense control

Redacció Actualitzat a les 07:57 h   17/05/2012
Nou balanç de l'incendi de Rasquera. Després d'una segona nit de lluita contra el foc, el més important de l'any, el conseller Felip Puig ha avançat que les flames ja haurien arrassat prop de 3.000 hectàrees de terreny, tot i que aquestes estimacions s'hauran de confirmar més tard. El foc continua sense control, però les previsions són una mica més optimistes, per la disminució de la força del vent i l'elevada humitat. El conseller ha confirmat també a "El Matí de Catalunya Ràdio" que els bombers han aconseguit controlar els fronts nord i sud del foc. Tot i això, el foc ha avançat 200 metres avall de la carena d'un dels barrancs més profunds de la serra de Cardó, la qual cosa en dificultarà l'extinció.
El xirimiri que ha fet durant tota la nit i l'elevada humitat han afavorit les tasques d'extinció. En aquests entit, Puig creu que és problable tenir el foc controlat a última hora d'aquest dijous si la cllimatologia acompanya. Ara bé, els mitjans aeris encara esperen poder-se incorporar a aquestes tasques per la intensa boira de primera hora del matí.

Per ara, la majoria de zona cremada és de pasturatge, cultius i de zona erma, però 200 hectàrees formen part de l'Espai d'Interès Natural de la serra de Cardó.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats