Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 16 de maig del 2012

16.05.12; El Zoo de Barcelona :( :( :(

No tinc paraules!! tinc tristesa!!!!!!! m'agradaria pensar que tot això no és veritat!! 


Que fort!!!!!!!!! pubrets animals!!!!!!!! de cara al públic una imatge i al darrera totalment una altra ben diferent!!!!!!!!!! 


Adjunto l'article de la web tvanimalista:



L’Associació Animalista Libera! i la Fundació Franz Weber han revelat les imatges de les instal·lacions interiors situades al subsòl del zoo de Barcelona davant els mitjans de comunicació.
En aquestes imatges es pot comprovar que l’engabiament dels animals al zoo, si ja és terrible en la part que s’exposa al públic, és una autèntica presó a la zona que no es mostra ni s’ha permès visitar per especialistes científics com la Doctora Joyce Poole a petició de Libera!
Aquesta zona de masmorres és la que acull als animals que malviuen al zoo durant la major part del dia, superant fins i tot 15 hores de reclusió en elles. Les gàbies situades al subsòl són fredes, humides, fosques i presenten com a zones per al descans algunes estructures metàl·liques corroïdes per l’òxid que pretenen ser lliteres.







http://www.tvanimalista.com/2012/05/16/el-soterrani-del-zoo-de-barcelona/


http://vimeo.com/42258037

1 comentari:

Anònim ha dit...

estic amb tu Eva desitjaria que aixo no fos veritat!!! es terrible!! dolors

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats