Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 15 de maig del 2012

13.05.12; passejant per la platja


 Molts cops penses ufffffffff em toca mantinar i et fa una mica de ràbia però després el teu pensament canvia i dius "ha valgut la pena"










Diumenge a les 7.30 del matí ja estàvem a la platja!!!!!! La Noa es com un despertador, quan arriba l'hora ja està allí ben desperta mirant-te!!!!!!! jejejej


Aquest diumenge ens va acompanyar morcete i vam poder disfrutar molt més més de la platja!!!!!!!







Vam estrenar un juguet de la Noa i li va agradar molt! els primers moments semblava que no li faria gaire cas al fresbee però després li va trobar el truquillo.


  
Aquest cop, no ens va trobar cap gosset !! de tant en tant a la platja ens trobem altes gossos i la Noa està encantada de jugar amb ells!! 



Però bé, no es va avorrir gens ja què ens tenia a nosaltres i a tot el que es troba per la platja!!!! i com no, va estar fent foradets que li encanta!!








SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats