Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 3 de maig del 2012

06.05.12- Caminada Popular Flix - Ruta detallada -

El meu germà va demanar més informació sobre la ruta de la caminada popular a l'ajuntament de Flix i li van donar una còpia del plànol on detallava les rutes que es faran. 


Ho va demanar com a membre del grup de Senders Flix ja què molta gent preguntava per on seria la ruta i així poder donar una mica més d'informació d'aquesta sortida que organitza Ajuntament de Flix amb altres entitats del poble.




El tato també ens va fer una explicació detallada de la ruta al grup Senders Flix; aquí la deixo per compartir-la amb més gent que estigui interessada:




Diumenge a la caminada popular de Flix:

La ruta de 6km, sortirà des del pont i en arribar a la Vall de Sant Joan, agafa un camí a dretes que puja fins al Comellà i baixa fins al mas del director.

La sortida de 12 km segueix el mateix camí que el de 6km, però en arribar al damunt de la Cloratita, agafa el camí asfaltat a dretes, passant pel Mas de Riba-roja, el Pla de l'Estel i fins el Coll de l'Angles on agafant el camí a esquerres farem cap al GR-99 i cap al mas del director.















SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats