Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 28 d’agost de 2012

25.08.12 - Ruta amb la Noa -

Dissabte de bon matí vam sortir de ruta la Noa i mua!!!!!!!!!

Aquest cop vam fer la ruta més llarga!!!!!!! 1 hora i mitja caminant!!!!!!!


La Noa anava preparada per trobar conills però aquest cop no va tenir sort!!!! sentia l'olor però no li va sortir cap pel camí!!!!!! jejejeAixò si, ella no perdia l'esperança!!!!!!! perquè cada estona es parava per olorar i sentir els moviments de la natura!! jejeje


 Al final del tram d'aquesta ruta ens vam trobar trams on hi havia tolls d'aigua!!!! la vaig voler lligar per si de cas, es tirava de cap a remullar-se!!!!!!!

Però quina va ser la meva sorpresa que a un d'ells hi havia corrent d'aigua!!!!! així que amb aquell li vaig deixar beure aigua i refrescar-se!!!!!!!!!Així de guarra va acabar!!!!!!!!!!! sort que després caminant se li va anar secant!!!!!!!!!!!

però va quedar marroneta!!!!!!!!!

Per acabar de rematar ........... ens vam trobar super caquessssssss de cavall!!!!!!!!


En un primer moment no els hi va fer cas però a la tornada quan les va tornar a veure, en va agafar una i se la va posar a la boca per jugar amb ella!!!!!!!!!!


ecsssssssssssssssss!! perquè seran tant guarros els gossos!!!!!!!!!!!!!!!!!Que hi farem !!!!!!!! és instint natural diuen!!!!!!!!!!


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com