Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 23 d’agost de 2012

Et trobaré a faltar !!!!!!!! :( 23.08.12
Me gustaría pensar que estás perdido en algún viaje!! me gustaría pensar que simplemente no es verdad!!!! pero conforme van pasando las horas no encuentro respuesta!!!!!!!!

Hace tiempo que nos conocíamos!!!!!!! hay gente que pasa por tu vida y simplemente no te acuerdas de ella pero hay otra que siempre deja rastro!!

Primero nos conocimos de casualidad, gracias a los blogs!! durante mucho tiempo fuiste el gran seguidor de mi blog y luego quisiste crear tu propio blog!!! siempre estabamos en contacto, ayudandonos en el espacio.

A quien pediré consejos informáticos!! siempre estabasss cuando necesitaba un consejo rápido!!!!!

Despues nos conocimos a la gran "trobada blocaire" y desde entonces siempre hemos estado en contacto!!!

No lo entiendo cuando pasan estas cosas!!!!!!! demasiado joven!! es injusto!!!!!!

Te has ganado a pulso ser flixanco!! uno más de Flix!! con su gran palabra "XEIC" que ya se define como tuya!!!!!!Et trobaré a faltar amb aquest món virtual i també a la vida real!!!!

Em quedo sense el meu fan blocaire número 1!!!!!!

Em quedo sense navegar pel teu blog!!!

Em quedo sense el meu amic informàtic!!!!!!

Sense el meu fotògraf!!!!!!!!!!! :( 

Ara es farà difícil passar pel carrer major i no poder entrar a saludar-te!!!!! 

Però sobretot, em quedo sense un bon amic el qual sempre estava quan el necessitva!!

Gràciessssssssss per tot Jesús!!!!!!!!!!!
Molts petonetssssssss per tu !! Descansa en pau!!!!!!! 
1 comentari:

enric ha dit...

Sí Eva, una gran pèrdua i a més molt jove. Com tu, vaig compartir molts comentaris pels blogs i allí va ser on el vaig conéixer.Després amb la trobada blocaira vam fer amistat. Però a més, compartiem una gran afició: el Senderisme tot i que el seu genoll no estava per la "labor". La meva primera pujada al Cardó, la vam fer amb ell. Membre de Senders Flix, lluia la samarreta amb orgull... Recordo l'any passat quan ens va fer tot el reportatge fotogràfic de la Concentració de Motos del Moto Club Flix, sense demanar res a canvi.....una gran persona !!! una abraçada allí on estiguis Jesús !!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com