Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 9 d’agost del 2012

Flexus Teatre "Gente Bien" - Festes Majors de Flix - 15.08.12

Ja tinc ganes de tornar-la a veure!!!!!!!

Aquestes festes anirem al teatre a veure aquesta obra que ja té la seva història!!!!! 

A mi m'encanta el teatre, però sobretot el de Flix ja què coneixes als actors i perquè no dir-ho, ho fan molt bé!!!!! estant fets uns artistes!!!!!

Aquest any encara més per anar-hi!!! 
s'estrena com actor el meu nebot Enric i ja tinc ganes de veure'l!!!!

I com no, moltíssima gent coneguda!! la meva veïna, ma cosina, etc.........! molta gent!!!!!!! 







Amb motiu de la commemoració del seu 20è aniversari, Flexus Teatre tornarà a representar Gente Bien, de Santiago Rusiñol, obra amb la qual va iniciar la seua trajectòria el grup teatral local. 


L'actuació es farà durant la propera Festa Major, el dia 15 d'agost, a La Unió Social, a un quart de 9 de la nit. Hi haurà venda anticipada d'entrades els dies 8, 9 i 10 d'agost, a partir de dos quarts de 7 del vespre, a la sala polivalent de La Unió Social. 
Els inicis de Flexus Teatre Flexus Teatre va iniciar la seua activitat a l'octubre de 1992. Així ho recollia La Veu de Flix, al número especial de Nadal: Durant aquestes darreres setmanes, un grup integrat per prop de 50 persones interessades en el teatre s'està preparant de valent per tirar endavant aquesta iniciativa a la nostra població. 

A iniciativa de Dolors Corbella i la seva filla es va formar inicialment una colla de gent interessada en la constitució d'un grup de teatre que va entrar en contacte amb Joan-Baptista Viscarro, membre d'un grup de teatre d'Ulldecona i gran afeccionat que ara resideix a la veïna població d'Ascó on és professor d'EGB.

Des d'aquell moment es van anar organitzant les sessions de preparació a base d'expressió corporal i vocalització, per assolir la tècnica necessària per poder pujar el més aviat possible en un escenari. Seria la darrera setmana de gener de 1993 quan els integrants del recent creat grup van decidir donar-li el nom de Flexus Teatre. Uns mesos després fou escollit l'anagrama que sempre l'ha identificat, el qual fou dissenyat per l'artista local Jaume Fortuny. 

La primera obra representada fou precisament Gente Bien, de la qual es realitzaren tres sessions entre els dies 19 i 20 de febrer de 1994, degut a la nombrosa demanda de públic. L'anècdota fou que l'actuació va haver de fer-se a les dependències de l'Hotel Casino, donat que que a la sala de La Unió Social llavors s'estaven afectuant les obres d'arranjament del sostre. 

Prèviament a aquesta representació, però, els membres de Flexus Teatre ja havien participat i organitzat diverses activitats: al pregó de Carnestoltes de 1993 i 1994, a la rua de Festa Major de 1993, al muntatge d'un xiringuito al mercat pel Carnaval de 1994 i d'una exposició dels models dissenyats per a escollir l'anagrama. 

I és que de fet, la participació del col·lectiu en activitats de Flix, a més de les representacions teatrals, ha estat contínua des de la seua creació, esdevenint un dels grups culturals més actius del nostre poble.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats