Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 21 de gener del 2010

Assemblea Informativa No Cementiri Nuclear

Ahir vaig anar a l'assemblea informativa sobre el No al Cementiri Nuclear!! com ja vaig dir anteriormet vaig anar a informar-me per tal de saber al què ens estem exposant actualment sobre aquest tema.

Em vaig quedar sorpresa de la gentada que hi havia!!! la llanterna estava plena!! també em va sorprendre veure poca gent de flix però vaig pensar que potser la gent ja ho sap tot o simplement tenen molt clara la seva posició!!

També vaig trobar a faltar els membres de la plataforma perquè segons he llegit i m'han comentat encara no estant posicionants sobre el SI o el NO!!

De fet solament vaig veure una noia de la plataforma que va vindre com jo a informar-se sobre el tema en qüestió!!
Van parlar tots molt bé i sobretot qui ens va informar més, va ser el Sr. Sergi Saladié (portaveu de la Coordindora Anticementiri Nuclear) va donar unes explicacions molt entenedores!!

Em vaig quedar sorprensa de la gent que està en contra!! En l'assemblea es va recordar els noms dels 62 ajuntaments del Camp i de l'Ebre i els sets consells comarcals que s'han pronunciat contra l'MTC.

Notícies sobre aquest tema:
El punt:

Bloc de Recull digitals... :
Bloc de Alego:
Bloc de El meu pon de mar blava:
El blog de la CANC - Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya: (està molt bé ja què ho explica tot ben detallat)


Aquí estava mua!!!!!!!!!!!!!!!!!
Be, ara em queda anar a la reunió de la Plataforma per tal d'informar-me del SI! de saber perquè hauríem de voler un cementiri!!!!!!!!! i desprésssssssss ja em posicionaré!!!!!

6 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Hola Eva, la mayoría de los miembros "visibles" de la Plataforma estaban reunidos con el alcalde de Flix, pero como tu bien has dicho por lo menos uno y algunos simpatizantes que como tu quieren información antes de pronunciarse, si estaban allí.
Por otro lado, aunque todavía la Plataforma no se ha pronunciado sobre el si o el no, si la representación de ésta hubiese sido más numerosa se podría haber considerado como una provocación por algún exaltado desinformado, como el que se dirigió a ¿Carme?.
Saludos,
Jesús

eva_yam ha dit...

No estic d'acord amb tu Jesus!!

era una reunió informativa i tal i com he dit abans allí podia anar-hi tothom i no és cap mena de provocació ja què no s'ha dit ni un SI ni un NO!!

crec que la plataforma hi hagués tingut d'anar per tal d'informar als nostres flixancos tal i com ho farà demà amb el SI!! (és la meva opinió)

Tal i com ha dit el meu germà abans, ahir van dir moltes coses que no les han dit als medis infomatius i si no estàs allí no et pots fer una idea!!

tal i com han posat al bloc de la plataforma "PER DECIDIR,S'HA D'ESTAR BEN INFORMAT"

M'esperaré a demà per estar ben decidida!!

Jaume Masip Llop ha dit...

Hola Eva, tant de bo que molta més gent fes com tú i busqués informació de totes bandes abans de definir-se, per una altra part jo vaig veure al voltant de 25 persones de Flix, són poques? no ho sé.
També estic d'acord amn lo del divendres a la social, si realment la plataforma "volem viure a Flix" vol fer una assemblea informativa per a decidir si s'està a favor o no del cementiri nuclear, no hauria de portar gent de totes les opinions? els que parlaran han estat recomanats per l'AMAC, tant de bo m'equivoqui, però aquestes dos persones, una d'Enresa i l'altra un expert en energia nuclear, està clar el que diran.
En quan a la persona que va dir a algú que s'havia equivocat de lloc, bé, hi ha de tot a tot arreu, igual com el membre de la plataforma que va increpar a Ascó a la gent que hi estava en contra, també va ser un fet aïllat.
Salut
Jaume

Anònim ha dit...

xeic jaume abans que parlin yja el poses etiqueta

Jesús Escribano ha dit...

Bueno, son formas de verlo. Para responderos a los dos a la vez, se considera que con la información que se dio ayer en Mora la gente ya está informada, valga la redundancia, de los argumentos del No y para no perder esa información fue Carme, que posteriormente nos la ha transmitido.
Si no asistió más gente de Flix para informarse sobre los argumentos del NO no es culpa de la Plataforma, lo que no se nos puede reprochar es que no repitamos la información que se dio ayer.
Tened en cuenta que yo, como Jesús, estoy poniendo en mi blog toda la información que puedo recopilar tanto a favor como en contra del ATC ya que el resto de "visibles" de la Plataforma tienen la agenda más apretada que yo, entre otras cosas preparando la asamblea informativa de mañana.
Os espero a ambos mañana en La Social.
Saludos,
Jesús

Jesús Escribano ha dit...

Bueno, ya viste que al final se corrigió y se volvió a dar la información del NO. Si es que eres más llorona :) Eso si, con tanto llorar 13 seguidores y una asamblea con las dos opciones.
Saludos,
Jesús

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats