Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 7 de gener del 2010

Dimarts, 05.01.09 - REISSSSS FLIXXX

Bé, fa dies que no em poso a treballar de valent amb el meu bloquet i tinc moltes cosetes per posar però no sé per on començar!!! així que aniré fent segons tingui ganes!!!!!!!!!

Avui posaré les fotikis de la cavalcada de reis!! aquest any vaig sortir amb la meva mare i amb la meva amiga elissss!! i com cada any la fred ens va acompanyar!!!!!!
Cada any vaig anar a veure-la i la veritat és que fa molt de goig!! les carrosses maquíssimes, els armats, les motos!!!!!!! moltíssima gent participant i també de públic!! llàstima que cada any l'alex treballa amb aquestes hores perquè també ens haguessim apuntat a la sortida ja què la festa la vius diferent!!

El meu germà Enrique i l'Arnau van poder sortir amb la moto i la veritat és que van disfrutar molt!! això si, pobres motos!!!!!!!!!!! el que pateixen aquest dia!!! però val la pena!!

També diuen que és molt maca l'entrega de regal a la Social però aquí no hi vaig mai ja què no em diu res!! la gent que té nens és normal i solament per veure la carona dels nens ha de valdre la pena!!!!!!!!

Bé, aquí deixo les fotikis que vaig fer!!!!!!!!!





Un petonàssssssssss bloc

2 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Unas fotos muy chuuulas, me habías engañadoooo :)

eva_yam ha dit...

jajaj que va!! no es veuen gaire bé!! hagués tingut de demanar una càmera nova als reis!!!!!!!!
:(

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats