Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 18 de gener del 2010

Diumenge 17.01.10; Caminata Pi de Montbrió

Com què no en tenia prou de fer exercici, vaig convèncer a l'Alex per fer una sortideta!! Li vaig dir al tato que ens busqués una ruta fàcil i bonica per tal de què ens agafi ganes de tornar a sortir a caminar!! I així ha estat perquè la ruta va ser molt maca!!

Vam anar al Pi de Montbrió (cap a Riba-roja d'Ebre); vam quedar als quatre camins i vam anar direcció a la bassa les clotxes!! Un cop allí vam agafar un camí cap a la dreta que segons ens va explicar el tato ens portava pel Tossal dels Mont-redons!!
El que em va agradar molt és que no vam passar pels camins de terra sino per les sendes que hi havien pel costat!!!! em van agradar molt ja què t'envoltaves tota la estona de la natura!!
Em va fer gràcia quan ens va explicar que per aquells camins tant estrets també passen els ciclistes i es fan les seves pròpies indicacions per a què quedi ben senyalat el camí!! Deu ni do anar en bici per allí!! (i també s'han dedicat a arranjar aq camí per tal de què el pas estigui perfecte per utilitzar-lo); El meu germanet Alex és un d'ells!!!!!!!!

De fet, segur que va passar per allí unes hores abans ja què vam veure petjades de bici i vam pensar que segurament seria ell!!!!! Ahhh i també vam veure petjades de "jabali"

De tant en tant, els feia parar per fer alguna foto ja què el lloc era molt maco i no podia passar sense fer-li una.
Un cop vam arribar al Pi de Montbrió vam fer una mini parada de cinc minuts i a tornar a caminar!!

I parlant d'ell, és una pena veure l'estat que té la masia que hi ha al costat!! Fa pena de veure!

La tornada la vam fer pel camí que va pel mas de Barbero i d'allí vam agafar direcció bassa les clotxes i cap a casa!!
Tant l'Alex com mua, ens vam quedar impressionants del domini del terreny del meu germanet!! Es sabia tots els camins i sobretot els havia fet tots!! el portar tant de temps caminant és un grau d'experiència!! Fins i tot li vam dir que es podia dedicar a fer de guia turístic!!!!!!!! Estaria bé que algú s'animés a fer sortides guiades!!!!!!!!!!

Llàstima que el Centre Excursionista de Flix en faci poques perquè hi ha molts llocs macos per fer i naturalment si surts amb gent, disfrutes més.

Pos eso!!!!!!!!!! Que vaig disfrutar molt de la sortideta!! El lloc maquíssim i la companyia perfecta!!!!!!!! Que més es pot demanar???????

Aquí deixo les fotikis que vaig fer.
Un petonàsssssss bloc!



2 comentaris:

enric ha dit...

Quin munt de floretes que m'has tirat!! gràcies!!
Sempre m'ha agradat molt la natura, però mai m'hi havia engantxat d'aquesta manera. Sóc feliç caminant per la muntanya i mirant el paisatge i encara que ja hi hagi passat, sempre hi veig coses noves, racons diferents....Aquesta sortida que vam fer, es molt bonica i molt fàcil. Però lo millor de tot és que la tenim aqui mateix. Estem rodejats d'un paradís i quan ho descobreixes, ja no te'n pots escapar.
Espero que aquesta sigui la segona de moltes altres més!!
Una abraçada, caminantes!!

eva_yam ha dit...

siiiiiiiii! ja tens raó quandius que tenim un paradís!! la llàstima és que no ho sabem!! espero fer-ne moltes més i sobretot conéixer les nostres terres que pel que he vist no conec gaire cosa!!

petonetssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats