Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 18 de gener del 2010

Divendres 15.01.10; Meandre

Aquest divendres vaig poder fer la meva primera caminata de l'any!!!!!!!!! li vaig dir al tato per anar-hi junts ja què ell coneix moltes rutes!!!!!!!


Em feia molta gràcia fer la ruta del meandre per l'altra banda del riu!!!!! així que vam triar aquesta!!!!!!!!


Em pensava que no seria gaire estona caminant però solament sortir ja em va dir que aquesta ruta durava més o menys 1 hr. 45 min!!! Quan m'ho va dir se'm va canviar la cara! jajaja
i li vaig dir però si portem 10 minuts i ja estic fins als cullons! jajajajaja


Però la vertat és que va valdre la pena!! conforme vas caminant, et vas animant i no penses en lo temps!! i apart ens vam trobar dificultats pel camí!!!


Al passar la barca van veure que hi havia molta riuada!! havien obert les comportes i el riu estava molt alt!!!!!! vam començar el camí que estant fent i als 10 minuts ens vam trobar uns operaris que ens van dir que no podríem passar ja què l'aigua cobria el camí!!


Així que ho vam provar i quan vam arribar a la caseta de les bombes, ho vam veure claríssim!! així que el tato va decidir pujar muntanya amunt!!!!! i no vegis!!!!!! estava la terra fatal!!!!! molt de fang!!!!!! però com què som uns artistes vam pujar fins trobar el camí que han fet els operaris per baixar amb la maquinària!! que per cert, vaja costa!!!!!!!!! no vegis el que em va costar!!!!


El tato pujava com si res però jo havia d'anar parant cada estona perquè em quedava sense respiració!! vaja amb el tabac!!!!!!!! allí ho vaig veure clar!!! em falten moltes hores d'entrenament!!!!!!! i encara em feia més ràbia veure que el meu germanet pujava com si res!!!!!!


Total que després de fer el descans pertinent i la foto de rigor, vam seguir per la carretera del mas del soc.


També me'n vaig donar compte que no conec el nostre terme!! els noms em sonaven tots però no els sabia ubicar!! perquè cada estona m'explicava cosetes de les zones que podíem veure al nostre voltant i em feia vergonya no saber-ho!! perquè jo mateixa em preguntava "i tu ets de flix???" jejejeje


així que hauré de posar-me les piles amb aquest tema perquè això no pot ser!!!!!!!!


Seguint amb la ruta, després ja vam fer tota l'estona la carretera de la circumval·lació del meandre, fins a Flix.


En total vam fer 7,7 km!!!!!!!!!! (per ser el meu primer dia està massa bé)
i el temps 1 hr. 20 minuts!!!!!!

Per cert, el meu germanet també ha posat un article de la sortida i amb un mapa molt guapo!!! us deixo l'enllaç!!

2 comentaris:

enric ha dit...

Vam fer una bona caminada!.Jo ja fa dies que "camino" però de seguida agafaras la forma, ja ho veuras. Però has de parar compte de no engantxar-te en això, perquè ja no podras parar. Jo vaig passar d'anar a caminar per prescripció del metge, a gaudir i necessitar sortir per la montanya. D'aquí un parell de setmanes em faras bufar a mi!!!
Una abraçada!

eva_yam ha dit...

JAJJAJA ojala!!!!!!! la veritat é que la primera em va agradar però la segona encará més!!

intentaré no perdre el ritme a veure si ho aconsegueixo!!
petonetssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats