Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 4 de gener del 2010

Felicitats Alex!! 04.01.10

Avui és el cumple del meu germanet!!!!!!!!!! i com no, li havia de dedicar un post al meu bloquet!!

Que puc dir del meu germanet!!!!!!!!!! ummmmmmmmm podria dir moltíssimes cosetes d'ell ja què n'hem viscut moltes junts!!!!!

Fa poc parlava amb una persona i em deia que tenia una germana però que mai havia tingut una relació de germans; sempre havia estat una relació distant i no sabia el que era tindre confiança i complicitat de germans.

Jo tinc la sort de poder dir que ho tinc amb tots els meus germans; amb cadascú una complicitat diferent i molt especial.

Amb l'Alex ens hem criat junts i vulguis que no, sempre en tenim per explicar ja què n'hem viscut de molts colors i et fa un vincle especial!!

Apart els anys no ens ha fet distanciar, tot el contrari!!

Que puc dir del meu germanet!!!!!!!!!! Que me l'estimo moltíssim i és molt important per mi!! apart una de les coses que més m'agrada d'ell, és que saps que sempre està allí!! Saps que quan el necessites, sense demanar-li, el tens allí!!!!!! no et falla!!!!!!
Aquesta reflexió em fa recordar a l'article que vaig escriure al 2.007 dels meus germanets!! de la gran ajuda que vaig tindre amb el piset!!! aquí deixo un enllaç perquè m'agrada molt aquest article!

Diria moltes coses bones d'ell i anècdotes que tinc però si entra al meu bloquet (cosa que no fa gaire) potser em pegaria!! Jajajajaj

Així que ho deixo per mi i pels meus records!!!!!!

Un petonàsssssssssssssssssssssss ben gran pel meu germanet!!!!!!!!!!!!
Que passis molt bon dia!!!!!!!






4 comentaris:

enric ha dit...

Però que "pilotaaaaaa"!!
Be, moltes felicitats pel teu Tete i pel meu germà!!!!!
Una abraçada!!

eva_yam ha dit...

jajajaj homaaaaaaaaaaaaaaa si es que!!! una no es pot posar a escrire seriosament!! que incompresa!!!!!!!!

xddddddddddddd

Maria José ha dit...

Bé, només falto jo, tot i que ja l'he felicitat pel facebook. La foto m'ha agradat molt, moltes felicitats!!!!!!!!!!!

Albi ha dit...

Bueno, bueno ... jo no soc el seu mano, però no podia passar per aquest blog sense deixar la meva felicitació sincera. L'Àlex ha estat un referent dins la meva experiència del bàsquet. Un "paio" fidel i ferm amb els seus. Un símbol com a company que ha originat una amistat de per vida. Així que per molts més i que passis un bon dia amb tot aquest conjunt de family que tant i tant t'estimen.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats