Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 14 de gener del 2010

Reflexió del dia; 14.01.10

Frase del dia 14.01.10:
"Muchas personas se pierden las pequeñas alegriass, mientras aguardan la gran felicidad"
_____________________________________________________________

Quan vaig llegir el llibre de "El secret" de totes les reflexions que feia, la frase que em va impactar més o què més em va agradar va ser:

"Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"

perquè la teoria és molt bona però s'ha de saber portar-la a la pràctica!! la gent molts cops diem "`demà ho faré" "demà serà millor" "demà".

Hem de saber ser feliç amb el que es té i com també vaig llegir amb aquest llibret, hem de saber viure els petits detalls de la vida perquè aquests son els més importants!!! "una conversa amb un amic, un dinar de família, una abraçada, sentats al sofa amb la ntra. parella, una estona jugant amb els nens" aquests moments son els que realment ens han d'omplir i saber valorar el que tenim!!!!!!!!!!


Molts cops penso perquè la gent tenim un comportament molt fred!! no sabem demotrar el carinyo que ens tenim!!!!! no sabem dir les coses bones als altres!!
Les coses dolentes, tothom correns ho diu o simplement ho critica però les bones qui es dedica a dir-les!!!!!!

Quants cops has sentit a l'empresa dir-te "ostresss noi, que bé ho has fet això!!" "ets el millor" "quina feina més ben feta" etc............

sempre ens hem de tirar nosaltres mateixos les floretes perquè millor no esperar a què ho faci un altre!!! és així de trist!!!!!!

A tots ens agrada que la gent et digui coses maques però nosaltres mateixos ens costa dir-les!!!!! crec que tots hauríem de fer aquest exercici, saber dir les coses que sents!!!!!!!!
perquè ara mateix et faria una pregunta, ho saps fer ??????

Abans em considerava bastant freda per demostrar els meus sentiments però a poc a poc he anat aprenent a demostrar-los i sobretot a què no em faci vergonya fer-ho!!!!!!!!!! escribint em resulta molt fàcil demostrar-los però en persona em costa més!! encara em queda un llarg camí però no tinc pressa!!!!!!!! jejejeje
Crec que si volem, podem!!!!!!!!!!
bé, aquesta és la meva reflexió d'avui!!!!!!!!!!!
un petonàsssssssssss bloc!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens rao eva estos son el moments ke mes et omplen com a persona,pero desgraciadament i ha gent ke no valora el ke i esta mes pendent de lo ke fa el vei i no veu le ke te a casa seva,pero per desgracia aixi es la societat en la ke vivim envejosa i materialista.Aixi ke jo estic amb tu s´ha de disfrutar del moment i de lo ke tens perke hasta ke no es perd a vegades no ho valorem.Per cert molt currat el blog


DAVID AZOR

eva_yam ha dit...

eisssssssssss David!!

ara pensava, em sona moltíssim el cognom! jejejeje i després m'ha vingut a la ment!!

gracietes per entrar al meu bloc! m'ha fet molta ilu!!!!

pos si!!!!!! la mateixa vida ens ensenya a viure!!!! i sobretot hauríem d'aprendre a viure el present!! i disfrutar-lo com si fos l'últim!!!!

petonetsssssssssss i gràcies per deixar un comentari!!!!!!!!!

enric ha dit...

El passat ja no hi és, el futur no el coneixem i el present és el que tenim ara mateix. Per tant, el moment de viure és l'avui i ho hem de fer al màxim, gaudint de les coses més petites.
Ens agrada molt rebre expressions d'afecte, però de vegades ens costa molt donar-les. Tens raò en que hem d'aprendre a demostrar-les.
una abraçada!!

eva_yam ha dit...

eisssssssss tato!! costa però és pot fer!!!!!!!
així que ja saps, a practicar!!!!!!! que n'has d'aprendre molt!!!!! jejeje
espero que aquesta abraçada me la donis en persona!!!!!!!!

petonetssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats