Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 25 de febrer del 2010

Entrenaments F1!!!!!!!!!



Alonso!!!!!!!!!!!!!!!!! Alonso!!!!!!!!!!!

ohhhhhhhhhhh quina peneta!! no el podrem veure ja què entrena dijous i divendres!!!!!!!!!!!!!
que injust!!!!!!!!!!!!


Tots els pilots interessants per mi i per molta gent d'aquí, el Fernando Alonso, el Jaume Alguersuari i el Pedro de la Rosa entrenen dijous i divendres!!!! son coses que no s'entenen!!!.

Se suposa que aquest cap de setmana hi haurà un ambientàsssssssssss a Montmeló impressionant!! a Jerez va haver moltíssima gent i això que va caure entre setmana, així que no em vull imaginar com serà a Montmeló!!!!!!!!!

Apart un altra cosa per criticar son els preus!!! perquè nosaltres hem de pagar sempre més????????? a Jerez el preu de la entrada era 5€ o 10€ si era tribuna! en canvi aquí els preus son, dijous i divendres 10€ i dissabte o diumenge et toca pagar 15€ + 2 € !! o sigui 17 € per la cara!!!!!!!!!!! que fort!!!!!!!! després diran que els catalans som "agarrats"!!! el que tenen és molta cara ja què s'aprofiten de tot!!!!!!!



Aquestes fotos son de fa dos anys!! vam anar a veure els entrenaments de la Formula 1!!!!!! va estar molt bé ja què ens vam poder passejar per tot el circuït!!!!!!!! una passada!!!!!!!!
Mira morcete!!!!!!!!!! quina cara de felicitat!!!!!!!!! li encanta la F1!!!!!!! fins i tot podria dir que gràcies amb ell ara també m'agrada a mi!!!!!!!!! al principi mirava les curses per fer-li companyia però després de veure'n unes quantes em vaig aficionar i ara també m'agrada molt!!!!!!! sobretot quan els veus en directe et canvia el concepte!!!!!!!! val la pena anar-hi!!!

He anat dos anys a la F1 i és una passada!! bé, també he de dir que m'agraden més les motos que no pas la F1 però reconec que l'espectacle que donen no té nom!! s'ha de viure-ho almenys un cop a la vida!!!!!!!!!

Aquest any segurament no hi anirem però almenys anirem als entrenaments i a passar un bon dia a Montmeló!!!!!!!!!! ja tinc ganes de ser-hi!!!!!!!!!!

Aquestes fotikis son de la tribuna del final de recta!!!!! aquestes tribunes a la F1 son de privilegiat s ja què valen un paston ja què la vista que tenen parla per si sola!!!!!!

Així que aquest any, si tot va bé, tornaré a disfrutar dels entrenaments!!!!!!!!!!! la llàstima és què el Fernando Alonso no el veurem!!! parlant malament, una ptd!!!!!!!! ja què tothom el vol veure amb ell!!!!!!!!! però l'important és anar i disfrutar del dia entre motors!!!!!!!!!!

Demà em prepararé la càmera de fotikissssssss i així faré un bon reportatge dels entrenaments!!!!!


Aquest any ens tocarà comprar-nos alguna coseta roja!!! jejejeje
:)


Articles interessants dels entraments:

http://www.thef1.com/noticias/noticias-2010/febrero-2010/fernando-alonso-llega-al-circuit-de-catalunya

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats