Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 22 de febrer del 2010

Navegant pels blocs!!


Fa setmanes, tenia la rutina de navegar pels bloquets flixancos però últimament no ho faig gaire!! Suposo que el tema de l'ATC em va acabar cansant i veure sempre comentaris molestos i criticant-se uns als altres. (parlo de molts blocs en general)

Apart últimament no hi ha gaires comentaris de la gent; per exemple, el bloc de la plataforma està trist; sempre entraves i llegies algun comentari de la gent però desde què han canviat el format, la gent no diu res (suposo que t'has de registrar per poder-ho fer)

Els blocs que seguexio entrant son el del meu germanet Enric, el del jesus que sempre hi ha moviment, no de gent però si de notícies actuals i també el bloquet de la Olga ja què sempre té cosetes per explicar-nos.

Pos eso!!!!!!!!!!! Que això va a dies!! Vaig canviant per no avorrir-me!!!!!!!!

Així que ara m'ha pegat per navegar per blocs naturistes!! Rutes per la natura, visitant les nostres terres! He descobert moltes rutes que m'agradaria fer però a veure si puc treure temps i organitzar-me per fer sortidetes.

Us deixo aquests blocs que son molt interessants:





2 comentaris:

enric ha dit...

Si, la veritat és que últimament esta tot una mica enrarerit i hi ha gent que no sap discutir i es dedica a fer comentaris personals despectius dels que no pensen com ells. I això no m'agrada i per tant passo d'entrar-hi. Fas be d'entrar en aquests blogs perquè hi han rutes molt boniques de llocs molt aprop d'aquí. Al menys t'alegres la vista!!
Això si, la meva visita al blog de Jesús i teu cada dia hi és!

Jesús Escribano ha dit...

Pues yo ya estoy bastante preocupado porque las noticias que encuentro, o mejor dicho casi todas las que encuentro, se refieren al ATC y ya me aburre el tema hasta a mi.
Gracias por seguir entrando a mi blog, espero que últimamente no os hayáis aburrido demasiado.
Saludos,
Jesús

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats