Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 4 de febrer del 2010

Tretze poblets guapets!!!!

13 municipis són els candidats per aconseguir el magatzem temporal centralitzat (MTC) dels residus nuclears de tot l'Estat. (o tal com li diu la gent, CEMENTIRI)

Ahir el Ministeri d'Indústria va publicar la primera llista dels municipis que aspiren a tenir l'MTC.




"Al marge d'Ascó, els altres candidats són Albalá (Càceres); Campo de San Pedro i Santijuste de San Juan Bautista (Segòvia); Congosto de Valdavia i Lomas de Campos (Palència); Melgar de Arriba i Santervás de Campos (Valladolid); Torrubia de Soria (Sòria); Yebra (Guadalajara); Villar de Cañas (Cuenca); Villar del Pozo (Ciudad Real), i Zarra, a la Vall de Cofrents.

Els candidats procedeixen de cinc comunitats autònomes, un fet que destacaria, segons el govern de l'Estat, «l'interès despertat» per l'MTC. Una comissió interministerial tutelarà ara les candidatures rebudes i publicarà una llista amb les que han estat admeses i les que han estat provisionalment excloses. Així, els municipis exclosos disposaran d'un termini de deu dies per presentar al·legacions, i després es publicarà la llista definitiva.

El Consell de Ministres serà l'encarregat d'aprovar la seu de l'MTC, una decisió que es podria prendre a final de maig o principi de juny.

El Ministeri d'Indústria va recordar ahir que l'MTC comportarà una inversió d'uns 700 milions d'euros, i que porta associada la creació d'un parc tecnològic."


Rtve.es: Vídeo de la notícia (ens mostra el mapa d'espanya amb els seus corresponents pobles candidats al cementiri)

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats