Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 23 de maig del 2012

Reflexió d'avui!!!!!!! les teves cireres!!!!


Hi han coses que son superiors a mi i una d'aquestes son les cireres!!!!!!! m'encanten!!!!!!!!!

Aquest matí les he vist allí que em cridaven, n'havien 4!!!!!!! i sense pensar-ho, les he agafat!!!!!!!!

El més bonic d'aquests minuts menjant les cireres, son totes les sensacions que he tingut!!!!!!!


Quan les estava menjant, m'he donat compte que estava en una posició que m'ha recordat a tu i m'ha vingut un somriure interior!!!!!!

Son moments que em dona la sensació que em comunico amb tu!!!!!! ets sento allí mateix i sento com em fas somriure, el teu record d'aquell moment em fa sentir feliç perquè t'he recordat i m'has fet aquella senyal com dient "segueixo aquí"

Estava a la cuina, al costat de la nevera i em menjava aquestes 4 cireres!! però el curiós és que estava com tu, en silenci, gaudint d'aquell moment i sobretot amb els ulls tancats!!!!!!! quan m'he donat compte del que estava fent, he pensat "mira estic igual que el PAPA" jejejejej i m'ha vingut aquest somriure de pau.

Aquests moments de records em plenen perquè sé que segueixes al meu costat, estàs caminant al meu costat i això m'agrada i em fa sentir feliç!!!!!

Sembla mentida com ens arribem a recordar de les persones en moments determinats, és curiós els records que molts cops et venen a la ment perquè mai ho haguessis imagina't que seria així!!!!!!

Molts petonets per tu !!!!!!!
Et segueixo trobant a faltar!!!!!!!!!
T'estimo!!!!!!!!!!


5 comentaris:

enric ha dit...

Són molts el moments, els instants que ens recorden a les persones que hem estimat i que ja no hi són. I és que Ell va deixar la seva emprenta allí on va estar.

Anònim ha dit...

com t'entenc Eva , sempre hi ha un moment que t'hels recorda... i es cert que a vegades sembla que estiguin en naltres , no sempre com diu la gent hi ha moments que voldries sentir la seva presencia i no pots , en canvi de repent en un moment notes que el tens!!!! hi aquesta sensacio es unica !!!! nuakss !!!Dolors

eva_yam ha dit...

holess Dolors & Enric!!!!!!!

Gràciess pels comentaris!!

tots tenim aquests moments i són molt macos de sentir!!!!!! son especials!!

Anònim ha dit...

Les cireres del papa! Li agradaven tant! Sempre que la mama en compra diu: jo no en tastaré ni una, però com que a ell li agradaven tant, en compro!. A mi em passa quan faig alguna cosa que a ell li agradava molt i la mama no n'hi acostumava a fer, com ara el fetge amb ceba i tomata, sempre feia una racció de més i li portava i què bo el trovaba. Com diu l'Enric, són tantes les petites coses que ens porten el seu record constantment!
La teta

eva_yam ha dit...

aisssss la teta escribint a un article del papa!! jejeeje (m'alegro molt)

ja ho pots ben dir!!!! la mama sempre ho diu això!!!!! i no en menja ni una! jejeje (el mateix li passava amb el raïm i ara ja en menja)


son moltes coses i durant el dia sempre hi ha algun petit pensament que marxa cap amb ell!!

son petits instants que t'omplen!!

gràciessssss per escriure!!
petonetssssssss teta!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats