Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 4 d’octubre del 2012

04.10.12 - Dia mundial dels animals -

Avui no podria deixar passar el dia sense dir quin dia és!!!!!!!!! 

és dia 4 d'octubre i s/ la història, avui és el dia mundial dels animals!!!!!!!!! aquí deixo la informació que he trobat: 



s/ la viquipèdia ens explica aq dia:


Dia Mundial dels Animals



El Dia Mundial dels Animals[1] se celebra cada any el 4 d'octubre. Va néixer a Florència,Itàlia en 1931 en una convenció d'ecologistes.[2] Aquest dia se celebra la vida animal en totes les seves formes i s'organitzen esdeveniments per tot el món. El 4 d'octubre va ser triat perquè és el dia de Francesc d'Assís, amant de la naturalesa i sant patró dels animals i del medi ambient. Nombroses esglésies arreu del món ho celebren el diumenge més pròxim al 4 d'octubre amb una Benedicció dels Animals.
De totas manera, el Dia Mundial dels Animals es ara més que la celebració d'un sant cristià i avui és observat per amants dels animals de totes les creences i nacionalitats. Benediccions a animals són realitzades en esglésies, sinagogas i Capellans dels Animals independents en parcs i camps.[3] Refugis d'animals realitzen esdeveniments per a recaptar fons i dies oberts, grups de vida salvatge organitzen exposicions d'informació, escoles prenen projectes de treball relacionats amb els animals i individus i grups d'amics o companys de treball donan a beneficencias d'animals o es comprometen a patrocinar a un refugi animal.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats