Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Bon dia Boira!! 23.10.12



Avui ja tornem a tindre la nostra amiga Boira!!!!!!!!!! 

Mira que no t'anyoro però tu sempre tornes a veure'm!!!!!!!!!!!! 

Que hi farem!!!!!!!!!

Es curiosa perquè depenen del dia te la trobes a llocs diferents!!!!!!!!!! 

Avui exactament fins la baixada de Tivissa que ja agafem la carretera de Mora no l'he trobat!! és curiós perquè a la recta ja estaves veient que estava allí i es com aquell que va corrent i saps que arribarà un moment que la boira t'amagarà!!!!!!!!!!! 

jejejeje i siiiiiiiiiiiiii!! amb uns segons ja no veus res de res!!!!!!!!!!! Sort que sempre hi han cotxes a les carreteres i si tens la sort de trobar-te'ls davant ja està solventat el problema!!! 

A reduir marxes i a gaudir de la lentitud de la carretera!!!!!!!!!!!!! 

Després de Mora a Flix també n'havia però aquesta ja era més alta i es podia circular bé!!!!!!!!! També he trobat curiós que la zona del riu, estava a sobre del riu i a la carretera l'havia abandonat!! jejejeje

Curiositats de la nostra amiga boira!!!!!!!!!

Que hi farem!!!!!!!!!!!!!!!!! comença el mal temps i haurem d'aguantar el que faci falta!! amb precaució i tranquil.litat!!!!!!!! 






SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats