Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 29 d’octubre del 2012

29.10.12; Arriba el fred a la protectora!! AJUDA'NS

No em cansaré de posar publicitat per ells perquè ho necessiten!!!!!!!!

Perquè molts cops,aquesta publicitat funciona!!!!!!!!!! 

De 100 persones que puguin veure aquest anunci, potser hi ha 1 que es decideix ajudar-los!!!!!!!! Per tant, seguirem difonent aquestes notícies!!!!!!!

De fet, cada cop que vaig a la protectora vaig cargada de fato, gràcies a gent que veu aquests anuncis i vol col.laborar!!!!!!!!!!!! 

Cada cop son més els amics, família o coneguts que estant més conscienciats a ajudar a les protectores perquè coneixen de ben a prop el què estant passant!!!!!!!!!  

Si algú pot ajudar amb alguna coseta, tota ajuda és bona!! tant aquesta que esteu veient amb aquest article, com menjar pels gossets, casetes per ells, etc..........

Així que ja ho sabeu, us deixo el contacte de la protectora de Lleida o em deixeu un mtge a mi i faré d'intermediària!! 


PROTECTORA DE ANIMALES" AMICS DELS ANIMALS DEL SEGRIÀ" LLEIDA


protectoralleida@hotmail.com     
TELEFONO CONTACTO; 649 297 060 Ó 629 362 039


LLEGA EL DURO INVIERNO ..... FRIO....LLUVIAS ..... VIENTO.....NIEVE .
Nuestros peludos necesitan arreglos en sus casetas , para poder sobrellevarlo,los inviernos son muy duros en la prote .las instalaciones de agua se congelan , los cubos de nuestros peludos estan helados por las mañanas cuando llegamos y asi un sin fin de desastres que hacen dificil el dia a dia.

Por eso os pedimos de vuestra colaboracion , necesitamos colchones para que nuestros abueletes puedan descansar sus huesecitos , maderas para arreglar las casetas, lonas para cubrirlas y mayas para poder hacer remiendos en sus jaulas.

Si tienes un colchon del cual te quieras deshacer , para nuestros abuelos seria el mayor de los regalos.

Ayudanos a que el inviernos sea menos duro en la prote , quizas no puedan tener el calor de un hogar o dormir cerca de la estufita con una camita mullida , pero conseguiremos que sea menos duro mientras esperan que llegue el angel que se fije en ellos.

protectoralleida@hotmail.com     

PROTECTORA DE ANIMALES" AMICS DELS ANIMALS DEL SEGRIÀ" LLEIDA: LLEGA EL INVIERNO Y LA PROTE NECESITA ARREGLOS: LL EGA EL DURO INVIERNO ..... FRIO....LLUVIAS ..... VIENTO.....NIEVE . Nuestros peludos necesitan arreglos en sus casetas , para poder ...

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats