Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Us presento.... Isabel Gil - Veterinària -

Com sempre, anem navegant de blog en blog per veure com està la red!!!!!!!!!!!

Avui em toca presentar un blog molt especial, el de la veterinària de la Noa!!!!!!!!


Molts de vosaltres la coneixeu ja què és Flixanca, de tota la vida!!!!!!!  potser molts no sabeu què és veterinària però de ben segur sabeu qui és.

Que puc dir d'ella!!!!!!!!!!  una gran persona i també bona amiga! ja fa temps que ens coneixíem però fins que no he tingut la Noa no podia parlar d'ella com a veterinària!!!!

Ara si que ho puc dir perquè l'he vist treballar i m'encanta!!!!!!!  Una gran veterinària!!!!!! la Noa es nota que li agrada el tracte perquè quan la veu es posa contenta!! normalment fan retenció els gossets quan entren a les consultes i això no ho fa!!  

El què em va agradar d'ella i em va impressionar va ser el tracte especial que té amb ells!!!!!!! els tracta amb molt de carinyo i si ha de pedre 5 minuts amb ells per a què es sentin agust, ho fa!!.

He vist molts veterinaris treballar ja què tota la vida he tingut gossets i puc dir què això no ho havia vist mai, és especial.

Apart de la feina de veterinària, et dona molts consells de tots els temes referents al teu gosset, educació, malalties, tractaments, etc...!!

I sobretot una de les coses que trobo més importants, és que el gosset és el primer!! sempre té un atenció especial cap amb ells!! és nota que li apassiona la seva feina perquè és el que et transmet mentre l'està visitant.

De fet, ella ja  fa molts anys que està treballant a Lleida de veterinària.

Ara, està treballant de valent per obrir la seva pròpia clínica veterinària!!!!!!!!!! així que ben aviat ja la tindrem en actiu!!!!!!!!!!!!  

Us deixo el seu blog per a què pugueu navegar una estona i així sabreu una mica més del seu nou projecte!!!!!!!!


Des d'aquí li desitjo moltíssima sort i naturalment pot comptar amb nosaltres com a clients!!!!!!!!!! 

Molts petonetssssssssssss!! 






SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats