Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 9 d’octubre del 2012

09.10.12 - Reflexió d'avui -


Hi han cosetes com les que diu aquesta reflexió solament les pots entendre al cap del temps, quan ja tens uns anys i has viscut experiències positives i negatives.

Aquesta que diu "vaig comprendre q el silenci diu més que mil paraules" en moments puntuals aquesat silencis parlen per tu.

I sobretot hem d'aprendre a que l'amor es demostra i no fa falta anar al darrera de ningú per a rebre'n. 

Segur que molts cops t'has trobat en alguna situació així, amb alguna parella que has tingut, alguna amistat o fins i tot amb algun familiar!!!!!!!!!!!  en algun moment o altre et despertes i te'n dones compte que hi ha gent que no val la pena intentar donar més de lo normal perquè veus que no et és recíproc.

Però quan ho comprens solament et queda desitjar-li que li vagi molt bé tot i que naturalment els vostres camins seguiran amb direccions diferents.

2 comentaris:

enric ha dit...

Com estas de bon matí!!!!! Pero es una gran veritat. Bon día, germaneta!!

eva_yam ha dit...

jajajajaj simplement em va agradar aquesta reflexió i com no, li havia de posar una mica de filosofada meva!! jejejej

bon dia per la matina!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats