Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 31 de juliol del 2009

24 HORES DEL CLUB TENNIS FLIX!! 31.07.09

Aquest cap de setmana també tenim activitats a Flix!!!! El Club Tennis Flix organitza les 24 hores de Tennis
68 inscrits i encara falta alguns per acabar de concretar!! Així que de cartell no fa falta fer-ne ja què la gent està més que apuntada!! Son molts anys organitzant aquestes 24 hores i naturalment tenen molta gent aficionada amb aquest esport!!!! (actualment conten amb 250 socis)
Començarà aquest divendres a les 19:00 de la tarda!!
Segons m'han explicat a l'inici de les 24 hores hi haurà una xocolatada pels nens!!
També hi haurà servei de Bar durant tota la jornada!! Entrepans calentets, beguda fresqueta i sobretot a destacar un senyor esmorzar amb llonganissa a la brasa i cargols per tots els socis assistents!!!!!! Que més es pot demanar, no???

Simplement animar a la gent a què hi vagi a donar suport als tennistes flixancos!! Ja què sempre agrada que et vingui a veure la gent i així animar-te ja què dona més festa!!!

Que vagi molt bé la festa i que us faci molt bon dia!!!!!!!!!
____________________________________________

P.D.: Avui m'he assabentat que el Restaurant de l'Ebre els hi posarà una denúncia al C. Tennis si al bar que posarà durant les 24 hores ofereix entrepans als seus assistents!!
La polèmica ja està servida!!!!!!!
No ho entenc!!! Vosaltres ho enteneu??
Hi ha un lema molt maco que diu "VIU I DEIXA VIURE!!!!" o un altre que diu "AGAFA FAMA I POSA'T A DORMIR"

2 comentaris:

Anna ha dit...

Molt vent dit Eva, Viu i deixa viure encara que hi ha gent que com que no viu li fot que d´altra si que ho faci, en fin graciès pel teu suport i que cadascú visqui la vida que es mereix, una abraçada !!
Anna.

Anònim ha dit...

El mateix passe al pavelló, on el FS FLIX no és pot guanyar uns calerons el dia de la seva festa (Copa Toyota) per què al senyor del pavelló no li surt de les dallonçes, i el pitjor és què l'ajuntament li permet.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats