Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 24 de juliol del 2009

Flix; cap de setmana de Jazz

Aquest cap de setmana tindrem moltes activitats al nostre poble i no està de més dir-ho!!!! com diu morcete, sempre estem de festa a flix!!

Aquest cop toca jazz i fan moltes activitats per donar-nos a conèixer aquest estil de música!! a mi particularment no m'agrada gaire o pot ser més aviat hauria de dir que no l'he escoltat gaire aquest estil de música!!

A veure si el dissabte, puc anar-hi a veure alguna actuació que fan a la plaça major i així podré opinar més sobre aquest estil de música!! i qui sap, pot ser em dona bones vibracions!!!

Bé, aquí deixo l'informació que he trobat i sobretot m'agradaria destacar que amb aquests grups de jazz, tenim a nois flixancos i sempre és maco sentir-se acompanyat!! així que animo a la gent a què hi vagi a fer poble!!!
____________________________________________

Adjunto l'article que he trobat a la web de l'ajuntament de Flix:

Des de divendres, dia 24, fins diumenge, dia 26, Flix serà escenari dels actes del Flix Jazz, un festival de jazz i músiques improvisades.

Durant les tres jornades la música agafarà el protagonisme en els carrers i locals del poble. Una sèrie de concerts i activitats paral·leles conformaran un cartell obert a tots els públics. Aquest festival neix de la voluntat de crear un marc festiu al voltant del jazz i les músiques improvisades (bossa-nova, blues, latin...) on tothom pugui disfrutar i conèixer aquesta música.

La primera de les actuacions musicals tindrà lloc divendres, 24 de juliol, a les 22:30 h., amb l'actuació a Disco Springflix del quartet Swell, dos integrants del qual són de Flix (els germans Marcel i Genís Bagés).

A l'endemà, dissabte, a les 7 del vespre i a la Plaça Major, actuarà el grup SWM (Since We Meet), format per alumnes de l'escola Taller de Músics, de Barcelona.

A la nit, a la mateixa plaça, a les 22:30 h., hi haurà l'actuació de Dani Pérez Trio, grup encapçalat per aquest guitarrista argentí, i acompanyat per David Mengual, al contrabaix, i David Xirgú, a la bateria.

Tancarà aquest programa de concerts el guitarrista brasiler Paulinho Lemos, diumenge, a les 7 del vespre, a la Plaça Major.

Quant a les activitats complementàries aquestes s'iniciaran amb la xerrada "Els plaers del jazz", la qual serà impartida de Jaume Juan Magriñà, director del Festival de Jazz de Reus i president de l'Associació d'Amics de Jazz de Reus, que tindrà lloc divendres, dia 24, les 6 del vespre, a Ca Don Ventura.

Dissabte, a les 11 del matí, i a l'Escola Municipal de Música, hi haurà una Master Class d'improvisació i llenguatge de jazz, a càrrec d'Iván Sáez, activitat oberta a tots els nivells i a qualsevol músic que hi vulgui participar.

Finalitzarà aquest programa d'activitats complementàries diumenge, a les 11 de matí, també a l'Escola Municipal de Música, amb la sessió Jazz per a nens, a càrrec de la flixanca Norma Pujol, diplomada en magisteri musical.L'organització del festival Flix Jazz ha estat coordinada pel jove músic flixanco Genís Bagés Rubí.

Ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Flix, Disco Springflix i el col·lectiu Misèria i Companyia.

Més informació:
www.flixjazz.blogspot.com
www.myspace.com/flixjazz

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats