Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 22 de juliol del 2009

Un altre dia trist!! Incendi Horta Sant Joan!!

Fa 4 dies parlàvem del nostre incendi i ara cada cop hem de parlar de més incendis i sobretot de tragèdies.

No entenc res!! com pot ser que en tot l'estiu no s'havia sentit res d'incendis i amb una setmana en tinguéssim molts!!i sobretot per les nostres terres i voltants!! no hi ha dret!!

Perquè passen aquestes coses?? perquè hi ha tanta gent dolenta?????????? perquè no puc pensar que darrera no hi ha gent??? no puc pensar que això no ha estat intencionat!

Aquest últim incendi que hem de parlar és a Horta Sant joan!! l'incendi ja porta 800 hectàrees de massa forestal i des de el dimarts a la matinada que estant lluitant per apagar-lo!!! apart el vent no està ajudant gaire!! ahir al migdia semblava que estigués controlat i després per culpa del vent va tornar atacar!!!!!!

La tragèdia va ser a les 4 de la tarda!! un gir inesperat del vent va sorprendre a quatre bombers que estaven treballant a primera línia i el foc els va encerclar!!

Els 4 bombers eren del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestal (GRAF) de Lleida; dos procedien de l'Alt Pirineu i les altres dos, de Ponent. També van resultar ferits greument dos bombers més, que van ser traslladats en helicòpter fins a la Vall d'Hebron.

En definitiva que no hi ha dret que passin aquestes coses!! 6 persones, víctimes d'un desgraciat o desgraciats que disfruten fent mal a la natura i a la gent!! em sap greu parlar així però aquestes coses m'indignen!!!!!!!!! perquè sents impotència davant d'aquestes coses!!
Fa temps, el nostre amic Jordi ens comentava a l'Alex i a mi, la seva intenció de fer-se bomber!! quan m'ho va dir em van agafar tots els mals!! perquè el treball d'un bomber no es tant fàcil com la gent és pensa! si que tenen moltes hores lliures i tot el que vulguis però quan han de treballar son moltíssimes hores i amb una condicions dolentes!! i el foc és un gran enemic!! crec que entre tots li vam treure les ganes de ser bomber!!!!!!! o això espero!!!!!!!!! crec que tindre un amic o familiar bomber ha de ser un gran patiment!!
Bé, aquí deixo els articles que he trobat que parlen sobre l'incendi que encara està fent de les seves!! (encara sento com passen els avions per Flix)


Elpunt- Article sobre l'incendi

Videó de les notícies de tv3 -3-

Vídeo de les notícies de tv3!! -2-

Vídeo de les notícies de tv3!! -1-

Web elpais.com, Article sobre l'incendi

P.D: m'he deixat de donar el condol i ànims amb aquestes famílies dels bombers!! els quals han perdut la vida defensant la terra i la seva gent!! una abraçada ben forta!!

2 comentaris:

enric ha dit...

És una llàstima el que ens toca viure cada estiu amb el tema del foc. I aquest cop encara més amb la mort d'aquests bombers i l'hospitalització molt greu dels altres dos. Es una feina molt dura i amb un gran risc. I per desgràcia no és el primer cop que passem per aquesta tragèdia en aquesta zona. Des d'aquí vull donar el meu pesam a les famílies dels bombers i el meu ànim als ferits i a tot el cos de bombers que tenint que passar aquests moments tan dolorosos, han de seguir lluitant per protegir-nos del foc. Aquest nois, van donar la seva vida per impedir que el foc entres a la població i ho aconseguir però a un preu altissim.

eva_yam ha dit...

estic totalment d'acord amb tu!!!
un preu molt alt estem pagant !!!!!! no hi ha dret!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats