Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 8 de juliol del 2009

Últimes notícies d'Ercros!!

Ahir per la tarda m'ho deia una senyora pel carrer i em va sorprendre bastant (després també ho vaig sentir per les notícies de la ràdio);suposo que no m'esperava la notícia!! perquè últimament semblava que arribés una llum positiva amb aquest problema.

Ahir a la nit els treballadors d'ERCROS de Flix tenien una reunió i suposo que els van informar sobre el tema!! de moment no se res de com va anar i del què ha passat!! solament el que he llegit per aquestes webs!! la cosa no pinta bé!!!!!!!! sabrem algun dia el final d'aquesta història o haurem de continuar durant motl de temps amb aquesta incertesa???


Bé, a veure si algú ens explica de com està tot!!! aquí deixo aquests enllaços a les notícies d'aquests dies de la problemàtica d'Ercros!!


Deixo aquests enllaços de les notícies que he llegit!!







SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats