Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 20 de juliol del 2009

Cap de setmana de futbol!!!!!!!!

Aquest cap de setmana ha estat d'esport!!!!! El Jordi va estar animant a l'Alex a què formés part d'un equip de futbol per a jugar unes 24 hores que feien a Reus!!

En un principi li va dir que no però veient les ganes que tenia el seu amic i després d'animar-lo va dir que si!! Així que després de més de dos anys sense jugar al futbol va tornar a l'acció!!!

La setmana passada vam estar fent esport per tal de preparar-se un mica ja què volia estar una mica al dia!!!

Ell sempre ha jugat al futbol sala però aquest cop era futbol7!! Ho feien a l'Estadi Municipal de Reus i jugaven en camps de gespa artificial i natural!! em va agradar molt el lloc!!

El primer partit el jugaven el divendres a les 21.40 i el segon a les 23:00!!! 20 minuts cada part!!!!!!

Com era evident un partit no es guanya sol i l'equip s'havia format amb una setmana (no van entrenar cap dia junts) i com era natural poca cosa podien fer per guanyar però això si, s'ho van prendre bé!! l'objectiu era practicar esport i passar una bona estona amb els amics!! d'això és tractava!!

La Raquel i mua vam aprofitar per animar-los i també per estar una bona estona juntes !!! divendres van jugar dos partits i el dissabte dos més!!!! La veritat és que estava molt ben organitzat, al mateix moment es jugaven 4 partits!!

Això si, divendres vaig passar un fred!!!!!!!! Feia molt d'aire i a sobre era gelat!! dissabte amb el solet s'estava molt millor!! però l'aire ens va acompanyar els dos dies!! :(

Ahhhhhhhhhhhhh i m'he deixat de dir que l'alex ho va fer molt bé!!! Em va agradar molt com jugava!! Per molt que digui ell que no estava en forma, al partit no ho va semblar pas!! Va donar el 100%!! Li van fer molt pocs gols i va defensar molt bé la seva porteria!!!!! Felicitats morcete!!!!!!!!!!! you are the best!!

Això si, el diumenge van sortir les agulletes!! no es podia moure!! Jejeje era normal!!

Però va estar molt bé! Vam passar una bona estona amb els amics!! aquí deixo unes fotikis que vaig fer!!!!
fotikis del futbol

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://losquevanalaurora.blogspot.com/2009/07/indignat.html

Anònim ha dit...

Continua, els carrers del Poble ja tenen llum, però no tots. Te que pasar uns anys per colocar més bombilles. EQF. Poc poc, ..... més tard altres càrrers.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats