Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 29 de juliol del 2009

Una festa diferent!!! practicar esport!!!!!

Avui llegint un article m'ha fet reflexionar de les activitats esportives que tenim al nostre poble!! tenim moltes entitats esportives però sobretot m'agradaria destacar que amb aquests últims anys l'esport ha anat augmentant!!! està de moda!! però sobretot l'esport en solitari!! son molts el blocs que he llegit de gent que s'ha iniciat amb el món de l'esport!!!!! gent que lluita cada dia en superar les seves metes!!!!! una passada!!
Em refereixo que aquests últims anys, vagis per on vagis pel nostre terme de Flix, sempre veus gent que va a caminar, gent que va a córrer, en bicicleta, .... !! (en moto!! jejeje és broma!!) gent amb grups d'amics o simplement sols!!
I naturament l'esport com altres coses amb aquesta vida, fan unir a la gent!!!! perquè tenir una mateixa afició fa que et relacionis amb la gent i que comparteixis moltes hores!!
Avui he vist les fotos d'una festa que han creat un grup d'esportistes flixancos!! s'anomena "TRIFESTA" i l'he trobat molt original!! això si, has d'estar amb molt bona forma física!! Crec que si li donessin més publicitat, aquesta festa té molt de futur ja què donaria molta vidilla a flix i als nostres esportistes solitaris!!
La cursa l'objectiu que té és practicar esport i passar-s'ho bé!! no hi han classificacions, ni registres!! Consisteix en completar un itinerari de 900 mtrs de natació pel nostre riu, 26 kms de MTB i uns 4,5 kms de cursa a peu pels carrers del nostre poble.


Aquí deixo un enllaç a l'article que ha fet el nosre amic blocaire Albi i les fotos que son molt guapes!! així et pots fer una idea exacta del què ha estat aquesta festa!!!!!




Felicitats a tots!!!!!!!!!!
Un petonàsssssssss bloc!

2 comentaris:

Albi ha dit...

Doncs si Eva, tens raó! Aquesta grupetta de gent, que no surten als diaris, ni la Tv ... ja que dilluns toca anar a treballar... Puc dir-te que els plannings d'entrenament son molt heavy. Hi ha de tots els nivells. Uns entrenen unes 20 h setmanals i altres 6 h. De fet, tots som compis i tenim una amistat eterna. Tots amb les nostres cabòries i de vegades dubtes i poca motivació per continuar entrenant. Ja és prou dura la vida, que per a postres matxaquem el cos amb l'esport. Però si alguna cosa et puc dir: És una bona excusa per mantenir i millorar les nostres relacions. Gaudim d'allò que volem amb els que realment estimem. Una mena de vida motard ... però aquesta vegada la gasolina la cremem nosaltres mateixos!!! Records Eva, l'any vinent et fem un lloc (com a mínim de logísitica) i al manó segur que l'enganyem.

eva_yam ha dit...

gracietessssssss per escriure i sobretot per convidar-me a la festa!! jejeje

tens tota la raó del món!!! l'important es poder gaudir de la bona companyia i si a sobre comparteixes una afició encara millor!! s'ha d'intentar estar en contacte sempre amb la teva gent!! perquè això omple!!

Un petonàsssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats