Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 9 d’abril del 2010

Bones notícies!!


Ahir vaig anar a la reunió del Moto Club Flix!!!!!!!!

Érem molta gent!!! Sobre unes 20 persones més o menys!! Ens van estar informant sobre com estava el tema de la concentració i els motius perquè havien arribat a la conclusió de no fer-la aquest any.

Després vam estar parlant molta estona dels malentesos que havien entre els socis i els organitzadors però el més important es que vam arribar a la conclusió que tots tenim ganes de què no es perdi la concentració i tots tenim el mateix objectiu.

Així que aquest any ens trobem que no hi han dates per fer-la ja què hi han moltes coses en contra: les parades de la nuclear, l'estiu, les vacances dels socis, el "Gran Premi Alcañiz", etc...

Però bé, finalment es va trobar una data que anava bé però ara falta saber si estarà lliure l'ermita!!!!!!! És el primer cap de setmana d'octubre!!!!!! A veure si tenim sort i la podem fer aquell cap de setmana!!!!!!

Així que estem a l'espera de saber si es podrà fer aquell cap de setmana o es tindrà que buscar una altra data!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats