Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 23 d’abril del 2010

Llibres per Sant Jordi!!!!!

Bé, avui és un bon dia per fer recomanacions de llibres!! aquí deixo els tres que em fan gràcia:





Aquest és molt maco!!! el pots anar llegint a estones!!!! i tots els contes son molt bons i et conviden a la reflexió!!!!! val la pena !!!!!!!








Aquest és la continuació o segona part de "amarse con los ojos abiertos"

El pots llegir sense haver llegit el primer!!!!!!!! em va encantar!!!!!!!! parla sobre com t'has d'afrontar la vida quan et separes de la teva parella!!!

No es el típic toston de psicoànalisis!! et convida a reflexionar sobre la teva vida i com reacciones davant dels fets que et van passant!!!!!!

Està molt bé!!!!!!!!!



I aquest per mi, el millor!!!!!!!!!!!!!!! aq el vaig llegir al 2003 i és un llibre que em va ajudar molt a coneixe'm i sobretot em va ajudar a ser més feliç!!!!!!!!!! és un llibre que t'ajuda a trobar-te!!!!!!!!!

està molt bé!!!!!!!!!!!! és un llibre que te'l pots llegir uns quants cops perquè sempre en treus alguna cosa més!!!!!!!!


Pos eso!!!!!!!!!! aquí deixo aquestes recomanacions que us faria!!!!!!!!!!!! Si algú vol saber alguna coseta més sobre aquests llibres, ja sabeu!!!!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats