Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 7 d’abril del 2010

Reunió URGENT del MOTO CLUB!!!!!!


El meu germà fa uns dies va escriure un article donant la notícia de què aquest no es farà la CONCENTRACIÓ de MOTOS de FLIX !!!!!!!!! l'article val la pena llegir-lo, sobretot l'enllaç a l'article del 2008!!!!!!






Després avui també he llegit comentaris al flixbook, al nostre amic MOTOCLUBFLIX SEMBRAGULLES on la gent li preguntava el perquè no és farà i la gent deia la seva!!!!!!!


Fa molts dies que vull escriure un article d'aquest tema però seria massa llarg i no he trobat el moment!!!!!!!!


sense parlar del tema perquè se'm faria molt extens, solament informar de .............


demà es convoca a tots els SOCIS del Moto Club Flix per informar-nos els motius que han portat a decidir que no faran la Concentració de Motos i sobretot i espero qeu sigui així per buscar una possible solució per fer-la!!!!!! perquè el que tinc clar es que TOTHOM té ganes de que aquesta concentració de motos no es perdi!!!!!!!!!!!!!!!!!


I sobretot perquè aquest any més que mai s'hauria de fer com a homenatge a Rodri Petit i per cara del nostre amic Rodri!! (almenys aquesta és la meva opinió)

A veure si entre tots ho conseguim!!!!!!!!!!

REUNIÓ DIJOUS 8 D'ABRIL A LES 22:00 AL BAR ESCALA DE FLIX

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats