Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 19 d’abril del 2010

Sortida Dissabte 10.04.10; Valderrobles


El dissabte dia 10 vam sortir amb la motiki!!!!!!!!!! Teníem ganes d'anar a provar-la els dos ja què encara no havíem fet cap sortideta!! vam passar a veure al tato i es van animar a sortir amb nosaltres!!!!!!!!!!


La ruta va ser fins a Valderrobles!!!!!!!!!! feien una concentració motera i vam decidir anar a veure motikisssssssssss i tornar cap a caseta!!!!!!!!!!


La sortida va estar molt bé ja què vam passar tot el dia amb la motiki!!!!!!!!! vam parar a dinar a Horta de Sant Joan i després cap a Flix!!!!!!!!


M'ho vaig passar molt bé ja què vaig gaudir de la moto i de la companyia del tato i la Joaquima!! i com no, del morcete!!!! jejejeje


Sobre les sensacions de la motiki ja parlaré al bloquet de motossssss!!! Per cert, vaig acabar amb un mal de cul amb aquesta moto!!!!!!!!!!!!!! jejejeje (suposo que la falta de costum!! és una posició completament diferent a la GSR)


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats