Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 21 de maig del 2010

Caminant 20.05.10

Ahir ho parlava amb morcete!!!!!!!!!! mentres camino, gaudeixo del camí!!!!!!!!! abans m'ho prenia en plan objectiu d'arribar al punt de destí i ara és diferent!!!!!!!
Segons el llibre que m'estic llegint, hem de gaudir d'aquestes petites coses i sobretot si veus alguna cosa que t'agrada, para't a contemplar-la!!!!!! s/ el llibre ens diu:
"meditar caminant és gaudir de la passejada, caminar no per arribar a algun lloc, sinó per caminar. El propòsit d'aquesta activitat és gaudir del present i ser conscients de la respiració i del caminar per fruir cada pas."

Sembla una tonteria, però em prenc la càmera expressament per gaudir més!!! i amb la tonteria de fer una foto, gaudeixes d'aquell petitt mometn!!!!! i això t'omple perquè després ho recordes!!!!!!!

Aquí et deixo aquests fotikis que vaig fer ahir a la tarda!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats