Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 31 de maig del 2010

V'sssssss xl nostre amic!!!

Avui no puc passar per alt aquesta notícia trista!!!! s'ha mort el Dennis Hopper, ha perdut la batalla de la seva malaltia!!!!! ahir va morir als 74 anys!!

Però podem dir que ha marxat amb una vida molt plena, és un clàssic de Hollywood i ha marxat amb un centenar de pel.lícules a la butxaca!!!!!!

Qui no ha vist la peli Easy Rider?????????????? és una peli destacada entre els motoristes ja què és molt antiga però la visió que ens dona dél món de la moto és una pasada!!!!!!! aquelles carreteres, aquelles motos, aquell estil de vida, aquella llibertat!!!!!!! la música que l'acompanya!!!!!!! una pasada!!! diferent a la resta!!!!!!!

Així que avui no podia deixar de fer un petit homenatge al nostre amic Dennis!!!!!!!!!!!!
V'ssssssssssssssssssssss





Però el seu gran moment,pel qual seria recordat sempre, va arribar 10 anys més tard amb Easy Rider, en què no només va debutar com a director sinó que es va posar a la pell de Billy, un dels protagonistes al costat de Peter Fonda i Jack Nicholson, i a més va ser un dels guionistes. Amb música, entre d’altres, de Bob Dylan i Jimmi Hendrix, el resultat va ser una de les millors cintes del gènere de road movies i tota una icona del moviment de la contracultura de finals dels 60 als EUA.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats