Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 28 de maig del 2010

Reflexió 28.05.10

Seguint amb el llibre que he acabat,seguiré comentant el tema principal "DISFRUTAR DEL PRESENT" , intentar donar la volta als nostres pensametns i així cridar al positivisme!!!!!!!!!!

_____________________



QUIN PROBLEMA NO HI HA??

llibre "cap a la pau interior"


Sovint preguntem: "quin problema hi ha?". Amb aquesta frase, convidem les llavors negatives del patiment a manifestar-se: sentim dolor, ràbia i depressió i generem més llavors d'aquest tipus.


Seríem molt més feliços si fóssim conscients de les llavors sanes i plenes d'alegria que tenim a dins Hem d'aprendre a preguntar-nos:


QUIN PROBLEMA NO HI HA?


I, concentrar-nos en aquest pensament. El món i el nostre cos, pensaments , sentiments i consciència són plens d'elements positius i reconfortants. Si ens bloquegem, si restem a la presó de la pena, no serem capaços de percebre'ls.


La vida és plena de coses meravelloses,com ara el cel blau, el sol brillant o la mirada d'un infant. La respiració, per exemple pot ser font de plaer. Respirar cada dia és un plaer que moltes persones només aprecien quan tenen asma o estant congestionades.


No cal que esperem a tenir aquest problema per gaudir de lar espiració: la consciència dels elements preciosos de la felicitat és l'essència de la concentració. I aquests elements es troben dins nostre i al nostre voltant, i els podem gaudir cada segon de la vida. Si ho fem així, les llavors de la pau, la joia di la felicitat brotaran dins nostre amb força.


El secret de la felicitat rau en la mateixa felicitat. Siguem on siguem, i en qualsevol moment, tenim la capacitat de gaudir del sol, de la presència dels altres i de la meravella de nostra respiració. NO cal que anem enlloc: podem començar a gaudir d'aquestes coses a patri d'aquest mateix moment.




SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats