Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 30 de novembre del 2009

30 minuts; Flix = patètic!!!!!!!!!

Felicitats als flixancos que han sortit al vídeo!!han parlat molt bé!! m'ha fet gràcia veure el reportatge perquè sortia molt gent que conec!
fins i tot treballadors de l'empresa on estic!!

però hem de parlar de coses negatives!!!!! sembla mentida!! han fet el que han volgut!! segons m'ha comentat la gent, van grabar moltes hores a Flix!! entrevistant a la gent, imatges de flix, imatges de la fàbrica, ....!! i solament han tret les parts negatives de tot)
però si hagués de dir la sensació que m'ha quedat després de veure el reportatge és segueixen tirant per terra la nostra terra i què estem malalts !!

Em pensava que parlarien més del futur de flix! de les coses bones que tenim a Flix, de les preocupacions de la gent d'aquí, de la situació real que estem vivint i simplement han fet un repàs de la història de la fàbrica i tot lo negatiu que tenim! o sigui, parlant clar "HAN REMENATLA MERDA"

bé, de totes formes deixo aquí l'enllaç per a què cadascú tregui les seves pròpies conclusions!!


5 comentaris:

enric ha dit...

Hola Eva!
realment patètic com tu dius! A les entrevistes que es van fer, es va parlar de moltes coses i ells solament ho han enfocat cap als residus tòxics del riu, barrejant moltes coses que no tenen res a veure. Els que sortien amb mascareta antigas, no tenen res a veure amb el riu. A més, allò era un magatzem provisional, a l'espera de que vingués una empresa especialitzada per a treure'ls i d'això no van dir res. Aquells bidons fa molts anys que ja no hi són. El tema de la raioactivitat, en cap moment van parlar de que es radioactivitat natural i que va sortir un estudi definitiu que va dir que els nivells de radioactivitat que hi havia als fosfats procedent de la fosforita, estava molt per davall dels permesos i que per tant no eren perjudicials pels treballadors. AIXÒ TAMPOC HO VAN MENCIONAR. I en quant al riu, doncs no van dir res que la gent no sabes i que fa molts anys que se sap. Però no em d'oblidar que fa molts anys que no hi han abocaments al riu i que els que es van fer fa més de 40 anys, és van fer amb el permís de la autoritat corresponent, com per desgràcia es feia a tot arreu.
Be, indignant un cop més la nostra sortida televisiva. Sí algú pensava en muntar algo aquí Flix, li han aclarit del tot.
Una abraçada!!

Jesús Escribano ha dit...

Miradlo por el lado bueno, a lo mejor de una puñe... vez empiezan los trabajos de descontaminación.

Emprenyada ha dit...

Jo estic d'acord amb el Jesús, si això serveix per a que l'administració se'n adoni de que els residus s'han de treure... benvingut sigui... Tot i que ahir ja em van trucar un parell d'amics dient-me que a Flix no hi posarien mai més els peus... aquesta és la imatge que s'ha donat... Crec que ara ens toca a nosaltres arreglar-ho!!!

Anònim ha dit...

ahora la plataforma y la gente de la tierras del Ebro ya saben por donde empezar a reivindicarse... DESCONTAMINACIÓN YA...!!!. que verguenza para las autoridades locales en primer lugar y todas las administraciones catalanas en segundo...!!!
Que se de cuenta el Aynutamiento de nuestro querido pueblo, que no pueden decantarse para una economia agraria y turistica... Aqui no se van a instalar empresas hasta que no empiece la descontaminación .. y no sé como los empresarios del pueblo tienen la voluntad de poner un hotel ... quien vendra aquí de vacaciones??? si van a salir contaminados.... con radioactividad, picadas de moscas negras... etc...
que se actue ya!! o esto se acabará de hundir!!

Anònim ha dit...

Reyes tota la raó dl món

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats