Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 9 de novembre del 2009

Males notícies!! RECUPROD S.L. marxa de Flix!!

Si si!! avui m'he tornat a quedar glaçada!! (dic he tornat perquè fa uns mesos van dir que tancava i no era veritat ) però aquest cop si!!


He entrat al flixbook i he vist comentaris de la gent i no m'ho creia!!
Fa uns mesos, a principis d'any van aplicar un E.R.E i ara quan es pensaven que la situació estava tranquil.la, l'empresa va fer una reunió sorpresa amb els treballadors! i vaja quina va ser la notícia que els hi van donar!! tanquen a Flix!!!!!!!
He buscat la notícia per internet però de moment no he trobat res i per tant no puc explicar res!!
l'únic que sé, és q l'ajuntament de flix s'ha posat en contacte amb l'empresa i què els treballadors estant flipant davant d'aquesta notícia!!!!!!!!

Solament em queda donar ànims als treballadors i esperar que les coses surtin el millor possible per ells!!
Notícies relacionades sobre el tancament de Recuprod:

19 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Sobretodo que estén tranquilos y no cometan ningún error que puedan aprovechar los empresarios para despedirles antes de tiempo. Les esperan momentos muy difíciles pero deben mantener la serenidad, sé que es muy difícil pero os lo digo por experiencia.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament està molt tranquil, les empreses de Flix van tancant i no tenim alternatives, no tenim futur al nostre poble.
Jo voldria saber que pensen fer els nostres polítics amb el nostre poble, amb el nostre futur?

Josep Antoni Collazos Ribera ha dit...

De moment sembla ser que l'únic mitjà de premsa que n'ha fet difusió ha sigut Ràdio Flix (escoltant els informatius del migdia me n'he assabentat jo). Al marge, hi ha la informació publicada al bloc de Pere, i el que heu aportat Jesús Escribano i tu. M'imagino que la premsa escrita se'n farà ressò demà dimarts.

eva_yam ha dit...

Jesus, tens raó!! s'ha de parar molt de compte sobretot els treballadors fins que no es tanqui tot el tema de negociacions!!

Anònim!!no crec que l'Ajuntament estigui tranquil ja què a ningú li agrada aquesta situació!! crec que ningú està tranquil perquè estem veient que moltes empreses estant caent a poc a poc!!

Josep Antoni!! al migdia també vaig escoltar Radio Flix i parlava l'alcalde d'aquest tema!! pel que es veu s'han posat en contacte amb l'empresa i sobretot amb els treballadors per tal de donar-lis suport i assessorament!!!

Un petonàssssss a t@ts!! i gràcies per contestar al meu bloquet!!

enric ha dit...

Poc a poc ens anem quedant sense llocs de treball a Flix. Encara estem tremolant dels acomiadaments d'Inquide i del Ero d'Ercros i Sant Tornemi. És una putada !!!
Des del teu bloc, Eva el meu suport a tots els treballadors i treballadores de Recuprod.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No entenc perquè es sorprenen els treballadors de Recuprod perquè ells i tots els que hem treballat sabem que no ha funcionat al 100% maï. Llavors ara tothom és sorpren!!!!! i el tècnic caja si deu estar sorprès també?

montse ha dit...

Jo també voldria saber que pensen fer els nostres polítics amb el futur de les families que vivim a Flix.
Que ens diguin qué faran quan Ercros tanqui les portes.
Quin o quins sectors volen potenciar per a tenir feina al nostre poble i comarca?

montse ha dit...

També m'agradaria saber si els nostres polítics faran alguna cosa per evitar el tancament de ERCROS, perque segons un d'ells no hi ha res que duri 100 anys, suposo que debia voler dir 200 anys perque la fàbrica ja n'ha complert 100.

Sandra ha dit...

A vera senyor anònim que ha treballat a Recuprod... que potser has vist els números de l'empresa ?? ho dubto molt, així que millor, sense saber no parlis

Anònim ha dit...

Sòn les 11:25, és hora de treballar i no de llegir i contestar blocs, a vegades les empreses "fallen" per això.

Jesús Escribano ha dit...

Si, estoy seguro que las empresas van a la quiebra por culpa de los administrativos (comentario irónico).

Anònim ha dit...

els politics del nostre ajuntament,no han fet ni faran res.... tancament d'inquide, tancament de recuprod, tancament estació de renfe, pocs trens en circulació, pisos de protecció oficial treient pols, residència per la gent gran també treient pols, centre d'empreses,,,, o centre de sense empreses???
no sé trobo que aquest poble no té futur i la gent jove o no tant... ens haurem de buscar la vida fora d'aquest..... i aquí sol quedaran els jubilats...... LLASTIMÓS...
s'haurien de pendre mesures JA!!!!

Sandra ha dit...

Suposo que tu tampoc deus treballar si també estàs escribint i llegint blogs.... (a mi m'han donat permís per contestarte... a tu t'en donaven? )

eva_yam ha dit...

Gràcies a tots per deixar comentaris!! solament una cosa!! una cosa es opinar sobre un tema i l'altra cosa es falta el respecte a les persones!!

Per tant, si veig algun comentari ofensiu el suprimiré!!!

ahhhhh i si podeu deixar el vostre nom millor!!

gracietesssssssss

Jesús Escribano ha dit...

Copiona :)

eva_yam ha dit...

jajja ja m'agradaria no ser copiona! però es trist arribar amb aquests extrems! en lo bonic que es opinar i donar la cara!!!!! bé, me'n vaig a treballar que faig tard!!!!!! petonetssss

enric ha dit...

Molt be Eva!Perfectament d'acord.

Anònim ha dit...

Tot el suport de part meva per als treballadors de Recuprod. Aquest ajuntament ja tarde en espavilar-se. Ja n'hi ha prou, el poble s'ensfonsa. De veritat només cal dir que tingueu molta sort en les negociacions.

Iván Palazón Herrero.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats