Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 24 de novembre del 2009

Tothom en parla..........


"Tothom en parla, ho he sentit dir;
va molt de pressa, tothom ho diu.
Era normal que això passés,
corre com l’aigua, està present.
Tothom és al carrer
i res no els pot parar.
La gent està cridant,
els temps estan canviant.
Si surts a fora,
ho veuràs de prop. "


Després de veure la notícia als blocs de Marià, de l'Enric i per acabar de rematar al diari de tarragona m'ha vingut la cançoneta de Sau "tothom en parla...." i m'ha fet gràcia començar l'article així!!!!!


Ja fa dies que ho sentia dir però la veritat és que no n'he fet gaire cas perquè la gent sempre parla i tampoc en pots fer gaire cas! però avui veient la publicació oficial, no puc deixar passar aquest article ja què és una bona notícia!!!!!!


A Flix potenciarem el turisme!!!!!! varis empresaris flixancos volen fer un complex hoteler i un alberg al costadet mateix del nostre meandre!! si s'arriba a fer, serà tot un èxit ja què a Flix necessiten el turisme perquè tenim moltes cosetes per mostrar!!!!!!!!




La notícia del diari de tarragona ens diu:


"Josep Rius i Joan Granero, que disposen des de fa més de 30 anys d’una empresa de muntatges industrials a la vila riberenca, van adquirir el passat mes de maig una finca de 12 hectàrees que estava en venda al marge esquerre del meandre de Flix. La seva voluntat inicial era construir-hi una casa rural però el recolzament mostrat des de l’Ajuntament ha permès ampliar notablement la idea inicial.
Els dos socis ja han redactat els projectes per a ubicar un complex hoteler i un alberg a la mateixa finca. D’una banda, es vol aprofitar una antiga granja abandonada de 1.400 metres quadrats de superfície per a reconvertir-la en un hotel de 3 o 4 estrelles amb 15 habitacions dobles i 6 d’individuals. L’hotel comptaria, a més, amb un restaurant per a 100 comensals, una zona de banys amb jacuzzi i sauna, una sala polivalent per a fer-hi celebracions i una bodega on acollir actes de petit format.
Al costat de l’hotel, es prevista una piscina a l’aire lliure i en aquesta primera fase o en una segona, la construcció d’un camp de pitch and putt de 9 forats.
A uns 200 metres de l’antiga granja, un seguit d’instal·lacions d’ús agrícola també es rehabilitaran per a convertir-les en un alberg-restuarant de 65 places. L’alberg disposarà com espais annexes una pista poliesportiva, un embarcador fluvial gestionat per l’empresa Rogles Aventura, i potser, un segona pista esportiva.
Tot plegat s’arrodonirà amb el sanejament i recuperació dels conreus existents -oliveres, arbres fruiters i horta-, la cessió als gestors de la reserva natural de Sebes de la franja de terrenys a la vora del riu, d’aproximadament 350 metres de longitud, per a que la gestionin durant 40 anys i l’enjardinament de diversos zones al voltant dels equipaments turístics.
La inversió prevista pels dos socis oscil·la entre 2 i 3 milions d’euros «donat que encara cal decidir si el projecte del camp de pitch and putt el realitzem immediatament, en una segona fase, o fem una cessió per a que el construeixi una altre empresa», apunta Rius al Diari.
La voluntat és iniciar les obre entre gener i febrer de 2010 amb l’objectiu d’obrir el complex el juny del mateix any però tot dependrà de la tramitació administrativa. "


2 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

En primer lugar felicitar a los promotores, ya que cualquier inversión es buena para Flix.
En segundo lugar, un consejo, incluyan en el pack una mascarilla porque, o es cosa mía o en Flix, estos días, huele a cagada de vaca.
En tercer lugar, tendremos que cambiar muchas cosas, del estilo del olor a "mierda", la mosca negra, etc.
Todo esto desde mi más sincera enhorabuena por las iniciativas privadas para mejorar Flix.
Saludos,
Jesús

enric ha dit...

Be, sempre és bo que es facin coses noves a Flix. Feia molta falta i a més donarà feina a bastanta gent.
Enhorabona i endavant!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats