Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 3 de novembre del 2009

Diumenge 01.11.09;Sortida Moto - Prades

Aquest diumenge per fi vam sortir en moto acompanyats! últimament havíem sortit però solets ja què amb els amics and tato no hem pogut quedar!! un dia per una història un altre dia per un altra, etc..!!

Vam quedar amb el Paco i la Raquel a Falset! vam fer una sortida molt guapa!! carreteres estretes i de moltes corbes!!


La sortia va ser:

Anada: Flix-Falset-Porrera-Cornudella de Montsant-Prades

Tornada: Prades-Cornudella de Montsant-Alforja-Borges del camp-Falset-Flix


Una passada!! vaig disfrutar molt! o millor dit, vam disfrutar molt!! apart el temps ens va acompanyar molt!! poc vent, poc fred i de conya!!



Vam esmorzar a la plaça de prades on s'estava de conya amb aquell solet!! no feia gens de fred!! apart hi havia molta gent! suposo que també era normal ja què és època de rovellons i ens vam trobar molts cotxes parats a la carretera !! és un lloc típic que va la gent a buscar pel bosc!!
Després vam anar a veure un complexe de cases rurals que hi havia a l'entrada de Prades!! un lloc maquíssim per passar un cap de setmana amb la family o els amics!!
i fins i tot hi havia animalets!! estava molt ben cuidat!!

i aquests d'aquí son els moteros!! amb el seu "traje" nou!!!!!!! vaja pinta de xulos!!!! jajajaj
I com no, vaig fer una foto dels rovellons que venien a Prades!! quina pinta que feien!!!!!!! i apart eren molt grans! llàstima que anàvem en moto perquè sino haguéssim firat!!!!!!





2 comentaris:

enric ha dit...

quina sortideta més guapa!!! fa molt temps que no vaig a Prades i és molt bonic. No sabia que hi havia lo de les cases rurals. Hi aniré a veure-ho-
EIIII!!! molt guapo el traje nou, no l'hi havia vist!

eva_yam ha dit...

siiiiiiii estant super bé!!! son moltes cases de fusta dins del mateix complexe!!!!!! per anar amb nens és ideal i està a l'entrada del poble!!!!! 5 minuts caminant!!! per la gent que li agrada les cases rurals però que no els hi agrada estar lluny de la civiltzació és perfecte! jeeje

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats