Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 5 de novembre del 2009

Pobreta Vaca!!!!!

Avui navegant pels blocs flixancos he trobat l'article de Tantost "la Vaca Zombi de Flix"on ens explicava el que va passar fa poc amb una vaca de flix!!!!!! també he vist que han posat la notícia a la web de l'ajuntament!!
La veritat és que la notícia et sorpren perquè no es una cosa gaire normal i sobretot el que em sap greu és el trist final de la notícia!!

No puc parlar o criticar el tema perquè no se com ha anat i que ha passat exactament però l'únic que puc dir és que matar un animal indefens és superior a mi!! m'agradaria pensar que van lluitar per a què la opció de sacrificar-la fos la última cosa que van fer.

la notícia era aquesta:
_____________________________________________

"30.10.2009
Abatuda amb un rifle una vaca al cementeri de FlixLa Veu de l'Ebre
Un caçador de Flix va haver d'abatre dilluns passat amb un tret de rifle, una vaca que se li havia escapat a un ramader del municipi i que havia fet cap a l'interior del cementeri. El ramader anava a portar la vaca a l'escorxador per sacrificar-la, amb tanta mala sort que se li va escapar i va entrar al cementeri, així que va avisar els vigilants municipals i aquests, els Mossos d'Esquadra.La vaca, molt esverada, anava envestint a tort i a dret la gent i el mobiliari del cementeri. Com que estava posant en perill les vides de les persones que la volien agafar i també els béns del cementeri, van decidir sacrificar-la."

___________________________________________


Pobreta vaca!!!!!! tant perillosa era?? quina peneta més gran!!!!!!!!!!
Un petonàssssssss bloc

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un dia del futur les vaques volaran i nosaltres ho llegirem i farem un minut de silenci per totes les vaques mortes en acte de servei.

"La Vanguardia". tal dia. tal mes, tal any

Salut

JA

Anònim ha dit...

La vaca anava al matadero per a que despres la gent pugui trobar carn per comprar i menjar. És un fet diari i que és dona arreu del mon mundial. Potser ella s'ho va ensumar i va decidir escapar-se. Saps que va pujar fins el Castell?
Per sort, al baixar, va decidir entrar al cementeri i Jaume va poder tancar les portes i respirar tranquil, de moemnt. T'imagines que hagués passat si s'hagués aviat cap al poble? Pensa que és tractava d'un animal brau i totalment desbocat. És va intentar fer-la entrar al camió, peró no hi va haver forma, per tant, al final, el responsable de la vaca va decidir que el millor era sacrificar-la de la forma que és podia fer en aquell moment. Una solució que sembla tràgica però que al finalera aixó : la solució al problema.

eva_yam ha dit...

Gràcies tantost pel comentari!!!
i ànonim també gracietes! no sabia la història de la vaca!!

ostres tu, fins al castell va pujar!!!!!! que fort!! bé, que hi farem!!! almenys la última opció va ser la de sacrificar-la!! quina peneta!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats