Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 20 de novembre del 2009

Un regal molt original!! Gràcies Jordi!! Gràcies Raquel!!

"ho haveu vist??? la mare q..........."jajajjaaj frase molt típica de TV3!!!

Dimarts vam quedar amb el Jordi i la Raquel per sopar i quina va ser la nostra sorpresa que ens portaven regalets!!!!!!!

El passat mes de setembre es van casar i del seu viatge de nuvis ens van portar uns detallets molt macos!!!!!! però el que em va agradar més va ser un altre detallet!!!!!!

Aquests nuvis!!!!!!!!!! ohhhhhhhhhhhh que bonics!!!!!!!!

Desgraciadament no vam poder anar a la seva boda per motius superiors a nosaltres i ens vam perdre un dels dies més importants de la seva vida!!!!!! però vam poder viure els preparatius pre-boda i pos-boda!!!!!

Uns nuvuis amb moto!!!!!!!!! i a sobre personalitzats! som nosaltres i la nostra moto!! jejeeje

Per tant,va ser una gran sorpresa quan ens van donar aquest detall!! no ens ho esperàvem!!!!! quin detall!! apart el vaig trobar preciós!!!!!!!! molt original!!

Si mires en detal som nosaltres!! a mi m'han posat les ulleretes i el cabell llarg i a l'alex la forma de la carona! això si, li han posat pel!! jajajaja

En serio!! que m'ha fet molta ilu!!!!!! és un regal molt original!! i sobretot el que destacaria més és que haguessin pensat en nosatres aquell dia!! ja què aquest regal ens l'havíen de donar al dia de la seva boda!!!!!!!!

Moltes gràcies Raquel!! // Moltes gràcies Jordi!!!!!!!!

1 comentari:

enric ha dit...

Sí, és molt guapo aquest regal. A més és força original. Esteu molt guapets!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats