Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 24 de novembre del 2009

Diumenge 22.11.09; Clotxa Motera

Feia temps que no menjava una clotxa!!!!! i ummmmmmmmmmm que bona que està!!!!!!
Aquest diumenge ens vam reunir els del moto club Flix per fer un esmorzar típic de la Ribera d'Ebre!!!!!!
A principis de setmana vaig veure el primer correu on informaven a la gent de la trobada per fer una clotxa!! a poc a poc la gent es va anar apuntant i al final vam ser molta gent!! sobre unes 40 persones!!

El que no sabia era el motiu de la trobada, em pensava que simplement tenien ganes de fer una clotxa!
El mateix divendres em vaig assabentar que aquesta trobada s'havia fet per trobar-nos amb els amics de faro; (els que van anar aquest any a la concentració van conèixer amb uns moteros de Vilanova i la Geltrú )

Per tant, volien quedar amb ells i que coneguessin les nostres terres i que millor que provar el menjar típic d'aquí, la clotxa!!!!!!

Així que diumenge vam anar acudint a l'ermita a partir de les 10.30 del matí!! El que en un principi havia de ser un esmorzar al final va ser un dinar!!!!!! Però tot va anar rodat, molt bé!!!!!!!

Nosaltres havíem quedat amb el Paco i la Raquel a Falset per tal de fer una mini sortida amb moto!!!!!!! Així que a les 9.20 del matí ja estàvem allí!!! I vam fer la ruta fins a Flix!

El dia no va començar gaire bé ja què el trajecte en moto de Flix-Falset no em va agradar gaire ja què entre la carretera mullada i boira no era el dia ideal per agafar la moto!! Sort que després el dia va anar millorant i a les 10 del matí ja començava a sortir el solet i ens va fer un dia fantàstic.

Uns quants del moto club també van sortir en moto i van anar a buscar als nostres amics de Vilanova a mig camí; els van esperar a Tivissa!!!!!!

Així que ens vam trobar tots a l'ermita i allí vam començar a preparar la clotxa i un petit aperitiu!! No ens va faltar de res!! Tots estava molt bo!!

Va estar molt bé! La clotxa boníssima i l’ambient molt maco!! Vam passar un bon dia!!!!!!

Felicitats als organitzadors!!






1 comentari:

enric ha dit...

Molt bon comentari i les fotos precioses!!!
Ja he vist que n'has posat més!
Una abraçada!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats