Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 28 de juliol del 2010

Adéu al Maltractament dels Toros a Catalunya!!


Avui serà un dia històric pels Toros!!!!!!!

M'encanta el títular de cronica.cat on diu "CATALUNYA DIU ADEÚ A LES CORRIDES DE TOROS"
més clar impossible!!!!!

Segons ens expliquen:

"El Parlament de Catalunya aprova la prohibició de les corrides de toros per 68 vots a favor, 55 en contra i 9 abstencions. La ILP de la Plataforma Prou ha prosperat i Catalunya posa punt i final d'aquesta manera a aquest espectacle sagnant."



Notícies del tema:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no ho trobo be, aaay !que es aixo tota la vida al souvenirs de salou em trobat la sevillana i el toro en les banderilles i ara que? haviam que fem?

Anònim ha dit...

No patiu els pros i els contres.
Jo sóc contrari a les "corrides" de toros o també anomenada "la fiesta nocional", és una salvatjada pròpia dels espectacles dels circs romans on tractaben millor als lleons que a les persones.
Ara, els "sociates" i els "peperos" de la espanya profunda, ja trobaran la llei apropiada per a tot el territori de l'espanya que ens domina per a imposar-nos una llei més d'interés nacional i la matança pública de toros no s'acabará.
Merda pels espanyols !!!!!!!!! Visca Catalunya lliure i sense "toros".

Anònim ha dit...

jo estic en contra de les corrides pero dir merda pels epanyols,au tu tira cap a frança que hi falte gent, españolito

eva_yam ha dit...

eissssssssss no us passeu!!! ens hem de respectar uns als altres!!
a mi no m'agraden aq tipus de comentaris!!!
si ja sabia que aquest article no l'havia de posar!!!

:(

Anònim ha dit...

Pel anònim que titlla de "españolitos" als que sentim Catalunya com la nostra NACIÓ li puc dir en primer lloc que retiro lo de "merda" i que si som "españolitos", és per imperatiu legal. Si a nosaltres que som d'un pais que ja existia quan "Espanya", tal i com és ara, no existia, ens vol fer tirar cap a França, nosaltres li demanem que si no té cap sentiment CATALÀ que sigui ell el que pot pensar-se en fotre el camp de la nostra NACIÓ. (A pesar del que digui el Constitucional).
Tothom te dret a pensar i a dir el que vulgui lliurement, fins i tot els inmigrants mereixen viure on puguin refer la seva vida, sempre respectant el que pensa i VOTA la majoria del seu pais.
FORA LA "FIESTA NACIONAL" de les nostres contrades.

Anònim ha dit...

veus quant vols si en saps,pots esciure el que penses sense insulta,ja m'agarda una mica. Ara fora toros,i espero que el proxim sigui "la feria de abril" a catalunya. Perque a mi m'ofen,i ja no en vull parlar de la de flix,com tu dius FORA LA FIESTA NACIONAL DE LES NOSTRES CONTRADES.contestat i acabat

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats