Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 29 de juliol del 2010

MASBOQUERA - HÍPICA - CASA RURAL -


Avui em fa gràcia fer publicitat al poblet de Masboquera ja què he vist que hi ha molt poca informació !!!!!!!!

He trobat una web que ens explica una mica el que podem trobar amb aquest poble i els comerços que hi han!!!

Quan passem per la carretera de Mora-Hospitalet de l'infant, un dels poblets que ens trobem és MASBOQUERA!! (està a 8 km d'Hospitalet).

Segons he llegit, aquest consta de 54 habitants!!!!!!!

Un poblet petitet que la carretera passa pel mig!!!!!!! Fa molt de temps que l'observo ja què hi passo molt sovint i he vist com a poc a poc s'ha anat transformant i ara es veu molt maco!!

Actualment han fet pisos molt guapets, han obert un bar a peu de carretera, també és veu un cartell d'una casa rural i fins i tot ara tenen un restaurant-hípica!!

ahhhhhhh i no ens podem oblidar que al costat del bar, tenen la piscina municipal que la veritat t'agafa ganes de parar-te!!! jejeje

De no tenir res a tenir moltes cosetes!!!!!!!
Ahir amb un plànol d'hospitalet vaig veure la publicitat de la hípica i em va fer gràcia fer un article sobre aquest poblet!!!!!!! no sabia que amb aquesta hípica tinguessin aquestes activitats!!!!!!

Així que ja sabeu, si teniu ganes de fer una ruta amb cavall no fa falta marxar tant lluny!!!! ho tenim aquí al costat!!!!!!!!


He buscat informació d'aquesta zona i he trobat poca cosa!!!!!

La zona de la hípica és veu molt maca, ara és veuen molts cavalls i tenen vàries zones!!! fa temps que em fa gràcia parar-me a fer fotos però sempre vaig amb pressa!!!!!!!!!

La Casa rural que he vist per internet, es diu Cal Corneta!!! Si entreu amb aquesta web podreu veure les fotos de la casa i els preus!! la veritat que aquesta zona està molt bé per deixar-se perdre i també ens ofereixen moltes rutes de senderisme!!!!!!!!!!


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola, soc en Jordi gerent de l'hipica Masboquera, solament volia comentar que estem oberts al public amb un munt d'activitats per a tota la familia, I que el telefon del btlleti informatiu es erroni, l' actual es el 695 164673, moltes gracies, us esperem

Unknown ha dit...

Hola, soc en Jordi gerent de l'hipica Masboquera, solament volia comentar que estem oberts al public amb un munt d'activitats per a tota la familia, I que el telefon del btlleti informatiu es erroni, l' actual es el 695 184673, moltes gracies, us esperem

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats