Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 8 de juliol del 2010

Reflexió del teu gosset!!!!! el què et diria:

Navegant per internet he vist un article molt interessant i m'ha fet gràcia traduir-lo ja què l'he trobat interessant!!!!!!

10 COSES QUÈ EL TEU GOSSET VOLDRIA QUE SABESSIS.
Si el teu gosset pogués parlar, segurament et diria aquestes coses que per ells son importants:

1.- La meva vida segurament serà entre 7 i 14 anys. Em faràs més mal del que t'imagines si em deixes sol durant un període més llarg d'un dia o dos.

2.- Si tens paciència en mi i em dones temps per aprendre el que vols de mi, et prometo que mai et decepcionaré.

3.- Confia en mi i tingui fer amb el nostre futur junts. Si no puc sentir que creus en mi, sofriré una gran tensió emocional. La meva autoestima depenent de la teva confiança en mi.

4.- No t'enfadis en mi durant molt de temps, ni em posis amb un lloc tancat per castigar- me. Tu tens amics, treball i aficions. JO SOLAMENT ET TINC A TU!!!!!!

5.- Parla amb mi sobre qualsevol cosa tant de temps com vulguis. Encara que no comprengui les teves paraules exactes, puc entendre el significat del que em dius solament pel teu to de veu.

6.- Recorda que no importa com em tractis, MAI m'oblidaré de tu.

7.- Quan consideris que has d'aixecar la mà per pegar-me, recorda que tinc dents que podrien trencar els ossos de la teva mà, però eligeixo no mossegar-te.

8.- Abans de cridar-me perquè no puc respondre a les teves ordres com ho faig generalment, pren-te un temps per pensar que em pot estar passant per tal de que t'estigui tractant diferent.

9.- Cuida'm i tinguis paciència en mi quan sigui vell. Algun dia arribaràs a vella com jo i sabràs el que se sent.

10.- Acompanya'm a les bones i a les dolentes. Queda't amb mi quan el veterinari vulgui curar-me o opera'm. Al teu costat tota la meva vida és més fàcil i no podria sentir-me malament. Recorda que el meu amor és incondicional i dura per tota la vida.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats