Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 21 de juliol del 2010

21.07.10; Avui fa un any de l'incendi de Horta de Sant Joan!!!!

Fa unes setmanes vaig viure en directe l'incendi del costat dels xops de Flix i vaig sentir l'impotència al meu cos; el no poder fer res per ajudar i veure com poc a poc s'anava cremant els arbres i tot el voltant!!!!!!!!

No hi ha dret que passin aquestes coses i cada any veiem com aquests boscos i espais naturals van perdent terreny per culpa del factor humà!!!!!!!!!! gent poc sensibilitzada amb la natura i que no l'estima!!!!!!!!! o algun cop els fets son naturals però normalment sempre hi ha persones al darrera d'aquests incendis!!!!!!!!! és així de trist!!!!!!!!

Avui fa un any de l'incendi de Horta de Sant Joan!!!!!!!!! l'any passat vaig escriure dos articles del tema perquè va ser molt fort!!!!!! moltes famílies patint per la natura i per tots els bombers i gen voluntària que va estar treballant amb aquell incendi; .......... el resultat del patiment, UNA GRAN TRAGÈDIA!!!!!!!! van morir 5 bombers!!!!!!! 5 persones que van arriscar la seva vida per intentar salvar la natura!!!!!! NO HI HA DRET!!!!!!!!!!

ànimssssssssssssss i petonts per totes aquestes famílies que avui i aquests 365 dies estant patint el dolor de perdre a un familiar!!!!!!!!!!!

Un any després i podem dir que encara hi han molts intererrogants de tot, tal i com ho podem llegir amb aquesta notícia.



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats