Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 5 de juny del 2009

Avui per la gent de Flix ha estat un dia d'espera de notícies! ahir va ser un dia de bastant movimet!!


Per una banda a Flix es feia una reunió al Centre d'Empreses "la Ribera"; ha estat la seu del Consell de Direcció Extraordinari entre l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i a Lleida. L'objectiu d'aquesta primera trobada conjunta de les dues Delegacions Territorials de Govern ha estat el d'analitzar i coordinar projectes i problemàtiques comunes als dos territoris.


I després els representats sindicals d'Ercros (de totes le delegacions) ahir va anar a Barcelona per manifestar-se; els representants de l'empresa i els dels treballadors ahir van fer la seva primer reunió per obrir la taula de negociacions per tractar l'expedient dregulació (ERE) .

Apart a les 22 hrs. de la nit, els treballadors de flix van fer una reunió per tal de que els representants sindicals que van anar a Barcelona els informessin de com va anar tot.
Aquí deixo links relacionats sobre aquestes notícies:









Un petonàssssssssssssss bloc!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats